Helyi közélet

2016.10.11. 17:39

Újra Rosetta-estet rendeznek a Cityben

Miskolc - „Rosetta estek” címmel a City Hotelben tavaly egy olyan rendezvénysorozat indult el, amely a szabad gondolkodás, a kötetlen diskurzus otthonát kívánja megteremteni.

Miskolc - „Rosetta estek” címmel a City Hotelben tavaly egy olyan rendezvénysorozat indult el, amely a szabad gondolkodás, a kötetlen diskurzus otthonát kívánja megteremteni.

Az induláskor az ötletgazda dr. Barkóczi István így beszélt a Rosetta születéséről: – Vállalkozóként, üzletemberként számtalan rendezvényen vettem részt – vagy hívnak ma is –, amelyek valamilyen információt, segítséget szeretnének nyújtani mindazoknak, akiknek erős a kötődésük a gazdasági élethez. De valljuk be, ezek elsöprő hányada az aktualitás, az „éppen itt és most” mi fog történni szintjén mozog, legfeljebb a közeljövőre tekint ki. Mindezek vitathatatlan gyakorlati hasznossága mellett azért úgy éreztük néhányan, hogy kellene egy perspektivikusabb kitekintés is. Egy más szemlélet, talán épp azért, hogy lássuk a fától az erdőt is, ahogy azt mondani szokás.

„Az elengedés”

A Rosetta-esteken számos érdekes előadás hangzott el a gazdaság, a társadalom, de az emberi psziché rejtelmeiről is, új és szokatlan megvilágításban. Most a nyári szünet után első alkalommal dr. Kerekes Ferenc lesz az előadó, a téma: Az elengedés. Az est időpontja: 2016. október 12. (szerda) 18.00 óra. Helyszíne – változatlanul – a City Hotel Miskolc (Miskolc, Csabai kapu 8.). Az est moderátora most is dr. Nagy Aladár professzor.

A rendezvény nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában