Helyi közélet

2016.10.10. 16:38

Új szuperprodukció Miskolcon

Miskolc - A manézs örök csodája mutatkozik be minden nemzedék figyelmét felkeltve.

Miskolc - A manézs örök csodája mutatkozik be minden nemzedék figyelmét felkeltve.

Miskolcon, a DVTK-stadion mellett október 12-től október 16-ig: az „Időutazó” című, vadonatúj szuperprodukció Magyarországon sosem látott elemekkel fűszerezi a hagyományos cirkuszt és a modern interaktív show­műsorok látványos elemeit.

Különleges utazás

Professzor Pom Pom bohóc vezet minket ezen a különleges utazáson, melyben a múlt, jelen, jövő és a dimenziók között vándorol időutazó csapatával. Visszautazunk több millió évet a dinoszauruszok és ősemberek világába. Megelevenedik Noé bárkája állatok sokaságával. A Nílus királynője, Kleopátra a magasba repít! Légtornászok és akrobaták lélegzetelállító produkciója teszi felejthetetlenné a mutatványt! Római gladiátorok harcolnak az elefántok körében. Dimenzióugrás egyenesen a Tatuinra, fénykardok harca, zsonglőrök csillagközi háborúja. Tündérek meséje kicsiknek és nagyoknak, a fantázia világa egy karnyújtásra a nézőktől! Az időutazó kalandos útja a múlton át a jövőbe repít, ahol meglátjuk, milyen a jövő cirkusza, a jövő Eötvös Cirkusza.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában