Helyi közélet

2016.10.07. 13:41

Döbbenetes ördögűzés a miskolci lelkésztől: ájult asszonyok a földön, lepellel letakarva (18+)

Budapest, Miskolc - Megdöbbentő videó kering az interneten: egy magyar evangélista lelkész démonűzéssel próbál gyógyítani beteg nőket - írja a Bors.

Budapest, Miskolc - Megdöbbentő videó kering az interneten: egy magyar evangélista lelkész démonűzéssel próbál gyógyítani beteg nőket - írja a Bors.

Jézus nevében kifelé minden démon! Megparancsolom, hogy elhagyd ezt az asszonyt, most!

– üvölt a lelkész egy középkorú nőre, néhányszor meglöki a fejét, mire az asszony rázkódni kezd, torkát artikulálatlan üvöltések hagyják el. Magatehetetlenül összeesik, fehér leplet terítenek rá. A videó úgy indul, mintha egy teljesen hétköznapi gyülekezeti találkozót örökítene meg, de az asszonnyal történtek hamar nyomatékosítják a nézőben: itt bizony ördögűzés folyik, illetve ahogy a lelkész nevezi, szabadító gyógyító szertartás.

Hárman fekszenek lepellel letakarva a földön

A " target="_blank">döbbenetes felvételt Magyari László lelkész osztotta meg Facebook-oldalán, és már százezren látták. A tízperces videóban, amit vélhetően Budapesten vettek fel, további három nőn végzi el a szertartást. Mellkasi és hátfájdalmak, asztma és csontritkulás miatt kérik a gyógyítást. A módszer ugyanaz: az atya magyarul és angolul ráüvölt a nőkre – avagy a bennük lakozó démonra –, az asszonyokból ijesztő hangok törnek elő, és elájulnak. Végül hárman fekszenek lepellel letakarva a földön. A lelkész szerint a gyógyítás csak akkor működik, ha a delikvensek mindenkinek megbocsátanak, anélkül haszontalan - írja a Borsonline.

Alkoholmérgezés után leállt a szíve

A miskolci Magyari Lászlót elmondása szerint különféle látomások vezették a megtéréshez. Hatévesen koporsókat cipelő asszonyokat látott fehér ruhában, tizennyolc évesen annyit ivott, hogy alkoholmérgezés lett a vége: leállt a szíve, és percekig a plafonról látta saját magát, majd érezte, hogy visszazuhan a lelke a testébe.

Siker esetén adományt vár

Hogy mennyire sikeres egy ilyen szertartás, nem tudni. Egy hivatásos, nem az egyház kötelékében dolgozó ördögűző mindenesetre azt mondja: van, akinél tíz hónapos kezelés sem segít, van, akin már néhány alkalom. Többnyire sikerdíj ellenében űzi az ártó szellemeket, pontosabban: siker esetén adományt vár, nem konkrét összeget.

Forrás: Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában