Helyi közélet

2016.10.31. 11:14

Csúcsforgalom az utakon, a temetőkben, Miskolcon is

Miskolc - Hosszított nyitvatartással várják a temetők a megemlékezőket hétfőn és kedden.

Miskolc - Hosszított nyitvatartással várják a temetők a megemlékezőket hétfőn és kedden.

A Búza téri őstermelői piac és a Vasgyári piac hétfőn és kedden is várja a virágot, mécsest vásárlókat. A virág-, koszorú- és mécsesárusítás a Szentpéteri kapui temető nyitvatartási idejéhez igazodik idén is. Az önkormányzati temetők Miskolcon október 31-én, illetve november 1-jén 8-tól 21 óráig tartanak nyitva. Autóval behajtani a Szentpéteri kapuiba lehet hétfőn még a rokkant kártyával rendelkezőknek, kedden már oda sem.

Október 31-én szombati parkolási rend szerint 8-tól 13 óráig kell fizetni a város parkolóiban. Kedden a Régió Park Kft. ingyenes parkolást biztosít az általa üzemeltetett felszíni parkolókban és a Széchenyi-negyed parkolóházban. A temetőknél csúcsforgalom várható. A rendőrség kéri, hogy lehetőleg a tömegközlekedést vegyük igénybe.

- ÉM -


Miskolc - A négynapos hétvégét mindenki kihasználta, van, aki pihenésre, van, aki munkára.

 

Miskolc - Pénteken már tömeg volt – le is zártak egy részt az autós forgalom elől biztonsági okokból – a Búza téri virágpiacon, ahol órási a választék. Nem is csoda, hiszen az ország mindenszentekre, halottak napjára készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában