Helyi közélet

2016.10.23. 18:52

Az Év autója - Ha kell egy tökéletes útitárs a szabadidő eltöltéséhez

Miskolc - A Volvo XC90-es olvasóink kedvenc szabad­időautója.

Miskolc - A Volvo XC90-es olvasóink kedvenc szabad­időautója.

Az XC90-es a Volvo történetében egy ikonikus típusjel. Az elődjét, ami nagyon kedvelt volt, 12 évig gyártották. A vadonatúj XC90-es megszületése a Volvo történelme során a legfontosabbak között szerepel. Nemcsak egy új autót bocsátott útjára a gyár, hanem magát a márkanevet is újraindították ezzel – mondta elsőként Lukács Gábor, a Lukács Autó Kft. ügyvezetője, amikor a modell sikeréről kérdeztük. Az XC90 vadonatúj korszakot nyit a Volvo életében, ami a formatervezési filozófiát illeti; egy új modellgeneráció sarokköve, amelynél az új, progresszív dizájn az innovatív technológiai megoldásokat skandináv formai értékekkel egyesíti, és merőben újszerű, egyedülálló megközelítést testesít meg a prémiumszegmensben.

Korszakalkotó modell

Mint mondta, az autó nagyobb lett, a műszaki tartalma lényegesen meghaladta a korábbit, és teljesen új irányvonalat vett a külső és belső formavilágát illetően. Független vélemények szerint új szintre emelte a luxusszabadidő-járművek műfaját.

– A Volvónak mindig is az volt a célja, hogy az autói tükrözzék azt – a formavilágát és a belső tartalmát tekintve is –, hogy az embereknek készül. Valószínű, hogy ez a koncepció az, ami megfogja a mi ügyfélkörünket, illetve azokat a potenciális vásárlókat, akik ezt az autót megnézik és kipróbálják. Az XC90-ben olyan derűs, pihentető környezetet teremtettek, amelyben a legfinomabb természetes anyagok – a bőr, a fa vagy a kristály – a skandináv formatervezés megnyugtató, fényűző értelmezésével elegyedik. Úgy gondolom, hogy az XC90-es modellünk egy korszakalkotó gépjármű ebben a szegmensben, az autó látványa lenyűgöző, és minden eddiginél egyszerűbbé, élvezetesebbé és biztonságosabbá teszi a vezetést – hangsúlyozta Lukács Gábor.

ÉM


Miskolc - Öt héten át kerestük nyolc kategóriában a kedvenc modelleket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában