Helyi közélet

2016.10.08. 21:38

A manézs örök csodája minden nemzedéknek, Miskolcon is

Miskolc - Eötvös Cirkusz: Új szuperprodukció Miskolcon is!

Miskolc - Eötvös Cirkusz: Új szuperprodukció Miskolcon is!

Miskolcon, a DVTK stadion mellett október 12-től október 16-ig: az „Időutazó” című vadonatúj szuperprodukció Magyarországon sosem látott elemekkel fűszerezi a hagyományos cirkuszt és a modern interaktív showműsorok látványos elemeit.

Professzor Pom Pom bohóc vezet minket ezen a különleges utazáson, melyben a múlt, jelen, jövő és a dimenziók között vándorol időutazó csapatával. Visszautazunk több millió évet a dinoszauruszok és ősemberek világába. Megelevenedik Noé bárkája állatok sokaságával. A Nílus királynője, Kleopátra a magasba repít! Légtornászok és akrobaták lélegzetelállító produkciója teszi felejthetetlenné a mutatványt! Római gladiátorok harcolnak az elefántok körében. Dimenzióugrás egyenesen a Tatuinra, fénykardok harca, zsonglőrök csillagközi háborúja. Tündérek meséje kicsiknek és nagyoknak, a fantázia világa egy karnyújtásra a nézőktől!

Az időutazó kalandos útja a múlton át a jövőbe repít, ahol meglátjuk, milyen a jövő cirkusza, a jövő Eötvös Cirkusza.

- ÉM -


Előadások

  • Hétköznapokon: 18 órakor.
  • Szombat: 15 és 18 órakor.
  • Vasárnap: 11 és 15 órakor.
  • Keressen minket a Facebookon, ismerje meg a művészek mindennapjait. Betekintést nyerhet a kulisszák mögé, tudja meg a legfrissebb híreket a 40 fős társulat életéről. Legyen tagja Ön is rajongótáborunknak!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában