Helyi közélet

2016.09.29. 13:43

Ózdról indult a szappanopera: Balázs Pali a legújabb szereplő

Ózd - Már-már azt hittük, hogy lecsendesedett az Ózd miatt kirobbant Norbi vs. Majka konfliktus, ám előkerült Balázs Pali is, mint békebíró. A fürtös hajú énekes szeretné, ha Majka és Schobert Norbi kibékülne, szalonnasütésre, borozgatásra invitálja őket.

Ózd - Már-már azt hittük, hogy lecsendesedett az Ózd miatt kirobbant Norbi vs. Majka konfliktus, ám előkerült Balázs Pali is, mint békebíró. A fürtös hajú énekes szeretné, ha Majka és Schobert Norbi kibékülne, szalonnasütésre, borozgatásra invitálja őket.

Mint arról már több alkalommal beszámoltunk Schobert Norbi bulgáriai nyaralása után azt nyilatkozta az ottani élményeiről, hogy:

Nem szerettem meg… Bulgária aranypartja nekem kicsit olyan, mintha Ózdon volna tenger.

Ez az ózdiaknál kiverte a biztosítékot. Előbb Ózd polgármestere reagált a fitneszguru városára tett megjegyzésére, majd Majka is kiállt szülővárosa mellett és ekkor beindult a Norbi vs. Majka levélháború, amely után elszabadultak az indulatok a fitneszguru és az ózdi fenegyerek között.

Nyílt levél Palitól

Legújabb fejleményként Balázs Pali szállt be a cirkuszba, aki szeretné, ha kibékülnének, és " target="_blank">nyílt levelet címzett nekik:

Kedves Norbi!

Kedves Peti!

Elöljáróban leszögezném, hogy soha nem csináltam még csak hasonlót sem, amit most, mégis megteszem. Nyilvánosan írok Hozzátok néhány gondolatot. Az elmúlt napokban a bárhova kattintottam, bárhova kapcsoltam vagy épp bármilyen újságot lapozgattam, mindenhol a Ti csatátokkal találkoztam - " target="_blank">kezdte a bejegyzést Balázs Pali.

Azért vettem a bátorságot, és ültem le a billentyűzet mögé, mert bár soha nem voltam szoros barátságban egyikőtökkel sem, azért az elmúlt 15 évben volt néhány közös élményünk, főleg a sportnak köszönhetően.

"Beszélgessünk egy jót!"

Borbi és Peti! Rengeteg hasonlóság van az életutatokban. Mindketten alulról jöttetek, gondos, szorgalmas munkával építkeztetek. Csakúgy, mint én, aki egy pici békési faluból, Telekgerendásról jövök. Benne vagytok a napi darálóban, darál benneteket a showbiz és a bulvár. Ha valaki, akkor én pontosan tudom, hogy ez mennyi feszültséggel és nehézséggel jár.

Véleményem szerint ez a napok óta tartó cirkusz teljesen felesleges, csak az energiát viszi a jó dolgoktól, és roncsolja az ember lelkületét. Tényleg kell nektek ez a plusz lélekroncsolás? Inkább üljünk le hármasban és beszélgessünk egy jót!

Mindhármunkra ráfér egy kis lazulás. Mindenről dumálni fogunk, kivéve arról a témáról, amelynek hatására a levelemet megírtam. Szeretnélek meghívni Benneteket a közeljövőben egy nyugodt, békés, kellemes hangulatú Duna–parti kolbász / szalonnasütésre, borozgatásra, egy esti tábortűz mellé - " target="_blank">zárja sorait Pali.


Ózd miatt kezdődött: durván egymásnak esett Majka és Norbi

Budapest, Ózd - Elszabadultak az indulatok a fitneszguru és az ózdi fenegyerek között. Schobert döbbenetes dolgokat állít Majkáról, aki korábban Ózd védelmére kelt Norbival szemben.

 

Majka is Ózd védelmére kelt, a fenegyerek kiosztotta Norbit

Ózd - „Ilyenkor legyél kedves egy minimális együttérzést tanúsítani az Ózd-Monaco-Maldív szigetek tengely iránt”- írta Majka a fitneszgurunak, miután Norbi degradáló kijelentést tett Ózdra.

 

 

Lebalkánozta Ózdot Schobert Norbi, kiakadtak az észak-borsodiak

Ózd - Rossz néven vették Ózd lakói, amit a fitneszguru mondott egy nyilatkozatában a városukról.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában