Helyi közélet

2016.09.01. 09:04

Miskolci Sörfesztivál - Népkerti aranyeső csütörtöktől vasárnapig

Miskolc - Kezdődik a Miskolci Sörfesztivál. Kihagyhatatlan nyárbúcsúztató.

Miskolc - Kezdődik a Miskolci Sörfesztivál. Kihagyhatatlan nyárbúcsúztató.

Szeptember első hetében újra benépesül a miskolci Népkert – amit már napok óta lezártak –, immár ötödik alkalommal rendezik a Miskolci Sörfesztivált, az egyik legnagyobb hazai „sör­ünnepet”. A csütörtöktől vasárnapig tartó esemény iránt idén minden eddiginél nagyobb lehet az érdeklődés, ám a szervezők a hírek szerint felkészültek az előző években tapasztalt közel 70 ezer fős látogatói szám fogadására és bővítették például a gasztronómiai kínálatot.

A Borsodi Sörgyár teljes termékpalettája mellett kézműves sörök és külföldi sörkülönlegességek széles választéka, az ország minden szegletéből érkező árusok standjain számtalan ínycsiklandozó falat várja a fesztiválozókat.

Samantha Fox és Sabrina

Egy hazai fesztivál sem múlhat el a legnagyobb hazai és külföldi fellépők koncertjei nélkül. A Nagyszínpadon és a Liget színpadokon minden nap 17 órától várják majd a bulizni vágyókat az együttesek. Az első napon fellép többek között a Republic, a Hooligans és Gáspár Laci is, holnap Desperado, Caramel és az Ottawanra csápolhatnak a rajongók. A szombat nagyon erősnek tűnik „női vonalon”, hiszen Balázs Klári (Korda Györggyel), a Fresh, Zoltán Erika, majd éjfél magasságában Samantha Fox és Sabrina is színpadra lép a Népkert fái alatt. Az előrejelzések szerint kitűnő időben, a zárónapon is lesznek hangversenyek, hiszen láthatjuk és hallhatjuk a „Piramis-éveket” (Révész–Závodi), az Edda Műveket, ám aki valami másra vágyik, annak ott lesz Kis Grófo nézése, vagy Bódi Gusztiék Aranyesője.

ÉM


Miskolc - 2016. szeptember 1-4. között a Sörfesztivál idején forgalomkorlátozásra kell számítani a Népkert környékén.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában