Helyi közélet

2016.09.20. 15:08

Lelki edzés a kihívások ellen Miskolcon

Miskolc - Nyílt nap olvasóinknak arról, mi is a life coaching és a kronobiológia.

Miskolc - Nyílt nap olvasóinknak arról, mi is a life coaching és a kronobiológia.

„Elsődleges feladatom, hogy azonosítsam az okokat, feltárjam, mi tart vissza attól, hogy sikeres légy a munkahelyeden és a magánéletedben – ezért az edződ leszek, és segítek, hogy legyőzd a kihívásokat!” – mondja Gallai Judit, business és life coach. De mit jelent ez pontosan, és hogyan is nyújthat segítséget egy coach? Ezt most bárki megtapasztalhatja, ha szeptember 24-én ellátogat az Észak-Magyarország szerkesztőségébe - Miskolc, Zsolcai kapu 3.,  első emelet - ahol Gallai Judit délután fél 4 és 6 óra között nyílt napra várja az érdeklődőket.

Mindenkit vár, aki úgy érzi, elakadt az élete, nem tud, de szeretne mihamarabb továbblépni. Ha önbizalommal vannak gondjai, vagy éppen a társas kapcsolatait szeretné stabilizálni, de ha egyszerűen csak magányosnak érzi magát, akkor is érdemes ellátogatnia a nyílt napra. De olyan apróságnak tűnő gonddal is felkereshetjük, ha nem tudnak megfelelően gazdálkodni az idejükkel, vagy éppen nehezebben kezelik a stresszhelyzeteket. De azoknak is érdekes lehet ez, akik egyszerűen csak kíváncsiak ennek a szakmának a rejtelmeire és betekintést szeretnének nyerni a kronobiológia rejtelmeibe . Életmódtanácsadónk munkájáról a www.experiencethepresent.com honlapon olvashatnak bővebben.

A nyílt napra jelentkezni lehet: [email protected] címen szeptember 23-ig. A jelentkezésben adják meg nevüket, elérhetőségüket.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában