Helyi közélet

2016.09.05. 14:38

Kinyitott az ózdi uszoda

Ózd - Az egy hónapos leállást követően ismét kinyitott az Ózdi Tan­uszoda.

Ózd - Az egy hónapos leállást követően ismét kinyitott az Ózdi Tan­uszoda.

Az augusztusi leállás ideje alatt számos olyan felújítási munkát végeztek el, amelyek az év közbeni használat során időszerűvé vált. Ezzel kapcsolatban Kálmán Imre, az üzemeltető Ózdi Sport- és Élmény Központ műszaki vezetője elmondta: az egyik legfontosabb feladatuk az volt, hogy a wellness részlegen található jakuzzikat átkössék a napkorrektorokra, így ugyanis valamennyi medence fűtését megújuló energiával tudják a jövőben megoldani.

Amit kellett

Emellett csöveket cseréltek, csempéztek, csapokat javítottak, festettek, és minden olyan – apróbb, nagyobb – karbantartási munkát elvégeztek, amely a napi működés során szükséges az uszodában. Kálmán Imre megjegyezte: a terveknek megfelelően haladtak a mögöttünk hagyott hetekben. A múlt hét végére feltöltötték és felfűtötték a medencéket, rövidesen pedig a levett vízmintáról is megkapják az eredményeket. Mostantól tehát nincs akadálya annak, hogy az őszi szezonban az iskolai úszásoktatás mellett az egyesületi munka, és a tömegsport is megkezdődjön az ózdi uszodában.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában