Helyi közélet

2016.09.01. 14:01

Interjú: Kustánczi Lia

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Kustánczi Lia lemezlovas/modell volt, aki többek között nyári élményeiről is mesélt az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Kustánczi Lia lemezlovas/modell volt, aki többek között nyári élményeiről is mesélt az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen volt az idei nyarad Lia?

Kustánczi Lia: Elképesztően sok élményben volt részem az idei nyáron, ezért sajnálom, hogy ilyen hamar elrepült ez a néhány hónap. Jobbnál jobb bulikban, fesztiválokon zenélhettem, ahol a közönség mindig hatalmas energiát adott és ad a mai napig számomra. Ibizán is jártam, ott többek között egy hajós bulin (is) pörgettem a lemezeket, de a híres Ushuaïa Beach Hotel-t sem hagytam ki az ott töltött napok alatt. A legkülönlegesebb buli pedig egy "meleg" party volt, és életemben nem találkoztam még olyan kosztümökkel, olyan jó fej emberekkel, zenével mint ami ott fogadott. Mindezek mellett Németországban, Szlovákiában, Horvátországban szintén megfordultam a nyáron és idehaza is sok bulim volt, többek között minden hónapban Balatonfüreden a Sun City/Lipstick-ben, amit a második otthonomnak mondhatok.

Béres Szabi: Zenei téren mi várható?

Kustánczi Lia: Januárban debütáltunk a "Please Don t Stop-al", jelenleg ez a dal, ami aktuális, és a közönségtől is pozitív visszajelzést kapunk ezzel kapcsolatban. Őszre van tervezve friss megjelenés, viszont már kevésbé bounce vagy EDM, inkább kicsit a lágyabb dallamok felé vesszük az irányt, valamint szeretnék egy "future house" remixet a "Please Don t Stop"-ra készíteni.

Béres Szabi: Tervek?

Kustánczi Lia: Pár hónapja jöttem haza Mexikóból, ahol nagyon megkedveltek, így bízom benne, hogy novemberben vissza tudok menni, már picit hosszabb időre zenélni, pihenni. Idehaza jönnek az őszi klub fellépések, amiket szintén nagyon várok és remélhetőleg a környező országokban is megtalálható leszek. :) Egyszóval nincs megállás és idén még találkozunk Miskolcon is a Rockwell-ben egy hatalmas buli keretén belül...:)

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést Lia!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában