Helyi közélet

2016.08.16. 10:36

Videó: Tündérmesébe illő lánykérés a miskolci moziban

Miskolc - Ennél különlegesebb lánykérést már rég nem láttunk, hát még Miskolcon: egy nagyszerű és szupercuki videóban örökítették meg Peti barátai a nem mindennapi, igazán megható eseményt és az azt megelőző izgalmas pillanatokat a miskolci művészmoziban. Lányok, papírzsepiket elő, ennél romantikusabb ma már aligha lesz!

Miskolc - Ennél különlegesebb lánykérést már rég nem láttunk, hát még Miskolcon: egy nagyszerű és szupercuki videóban örökítették meg Peti barátai a nem mindennapi, igazán megható eseményt és az azt megelőző izgalmas pillanatokat a miskolci művészmoziban. Lányok, papírzsepiket elő, ennél romantikusabb ma már aligha lesz! A mit sem sejtő Eszti moziba ment barátnőjével, ám a mozigépész valami egészen másmilyen filmet kezdett nekik vetíteni, mint amire jegyet váltottak. A kivetítőn pergő filmkockákon hamarosan feltűnt a lány szerelme, Peti, amint elkéri a lány kezét Eszter édesapjától, feleleveníti kapcsolatuk néhány emlékezetes momentumát, majd rohan a moziba megkérni a lány kezét.

Aztán egyszercsak Peti a valóságban is megjelent a vetítőteremben, letérdelt a lány elé, és megkérte Eszter kezét, akinek meghatódottságában és boldogságában sűrűn potyogtak könnyei. A válasz a nagy kérdésre természetesen igen volt, és hogy teljes legyen az öröm, a barátok és családtagok is megjelentek a moziban, hogy együtt ünnepelhessenek az ifjú párral.

Gratulálunk Petinek ehhez a mesébe illő lánykéréshez, a profi videóhoz, no és persze sok boldogságot kívánunk a párnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában