Helyi közélet

2016.08.19. 14:39

Interjú: Fábián Juli

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere, a magyar élvonalból Fábián Juli volt, aki sok érdekességet megosztott az olvasókkal.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere, a magyar élvonalból Fábián Juli volt, aki sok érdekességet megosztott az olvasókkal.

Béres Szabi: Milyen az idei nyár Juli?

Fábián Juli: A szezon elején volt néhány nap szabadságunk a zenekar többi tagjával egyetemben, azóta viszont nagyon sűrű és intenzív nyarat tudhatunk magunk mögött, aminek még nincs vége... Június 30-án egy hatalmas bulit csaptunk a Budapest Parkban, de a VOLT fesztiválon is remek élményeket szereztünk, aznap pedig még egy Random Trip fellépés is színesítette a palettát. A Nagyon Balaton fesztivált is megemlíteném, ahol szintén klassz érzés volt játszani, és a Barba Negra sem okozott csalódást. Ami pedig még a nyárból kimaradt, az többek között a SZIN, szóval Szegedet is bevesszük nemsokára.

Béres Szabi: Szabadtér és fesztivál, vagy inkább klubok?

Fábián Juli: Mindkettő közel áll hozzám, és szerencsére nem kell választanom. A nyári fesztiváloknak megvan a maga feelingje, hiszen a hatalmas, pulzáló tömeg fantasztikus energiát képes adni, ugyanakkor a kisebb bulikon közelebb lehetünk a közönséghez, így látni az emberek arcát, reakcióit.

Béres Szabi: Zenei fronton mi a helyzet?

Fábián Juli: Folyamatosan megy a stúdiózás, szóval amikor épp nem fellépésen vagyunk, gőzerővel megy a zeneírás. Zoohackerrel is zajlik a közös munka, a Random Trip-el pedig hamarosan az első nagylemez is napvilágot lát, amelynek előfutára a "Free" c. dalunk, amit a Punnany Massifból ismert Wolfie közreműködésével készítettünk el. A klip egyébként a randomos arcok egy napját követi végig.

Béres Szabi: Tervek?

Fábián Juli: Szeptemberben még néhány szabadtéri fellépésnek teszünk eleget, aztán viszont erőteljesen beindul a klubszezon. Decemberben pedig egy hatalmas bulival készülünk az Akváriumban, ami vendéget is fog hozni és persze sok új nótát. Nem volt még egyébként olyan évünk, ami ennyire sűrű és ennyire sikeres lett volna, mint az idei, aminek nagyon örülünk.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést Juli!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában