Helyi közélet

2016.08.25. 14:09

Fröccsel búcsúztatják a nyarat Miskolcon

Miskolc, Tállya - Pénteken újra fröccsterasszá alakul át a miskolci City Hotel Drót bisztrója.

Miskolc, Tállya - Pénteken újra fröccsterasszá alakul át a miskolci City Hotel Drót bisztrója.

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után az idén is várják a borok kedvelőit, ezúttal a Tállya Wines mutatkozik be a vendégeknek. Az est érdekessége, hogy úgynevezett közösségi borokat szolgálnak majd fel, amely a Tállya Wines öt termelői borait fogja össze. Ahogy magukról fogalmaznak: a kultúra, a képzőművészet, a hagyományok iránti tisztelet, a jó ételek, jó borok nagy szeretete hozta össze őket. A céljuk, hogy a tállyai borokat ismertebbé tegyék.

A Drót teraszán öt tokaji bort szolgálnak majd fel: egy 2015-ös tokaji hárslevelűt, egy 2013-as tokaji furmintot, egy 2014-es habzóbort – ugyancsak furmintból –, valamint egy 2015-ös, kései szüretelésű nedűt.

A finom borok mellé finom ételek is járnak, pénteken – persze, ha az idő is engedi, és úgy tűnik, engedi majd – a Drót Bisztró séfje különleges grill ételekkel várja a vendégeket. A szórakoztatásról pedig Putnoki Nagy Zsolt szaxofonos – a miskolci Kabinet Rt. volt zenésze – gondoskodik.

A belépés ingyenes, de érdemes asztalt foglalni a 46/555-102-es telefonszámon.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában