Helyi közélet

2016.08.21. 20:10

Feltöltődés, önbizalom tréning, nőklub az Északkal

Miskolc - Sokszor vagyunk túlhajszoltak, bedarálnak minket a mindennapok.

Miskolc - Sokszor vagyunk túlhajszoltak, bedarálnak minket a mindennapok.

A mókuskerék, melybe kerülünk, óriási terhet ró ránk. Megfelelünk, elvárásokat teljesítünk, s közben a legfontosabbról feledkezünk meg – önmagunkról – mondja Gallai Judit, az Észak életmód-tanácsadója. Jön az ősz, itt az ideje lecsendesedni és feltöltődni, hiszen ahogyan a természet is pihenni készül, nekünk is szükségünk van kikapcsolódásra, hogy megerősödve vágjunk bele majd a következő esztendőbe. Ebben segítenek az ősszel induló egyéni és csoportos foglalkozások – az Észak-székházban az „Önbizalom – tréning” keretében.

Nyolc alkalom

Gallai Judit: a nyolcalkalmas csoportos coaching foglalkozások során megvizsgáljuk az elakadásokat, a férfi–női szerepeket, a családi kapcsolatokat, szó lesz az önbizalomról, a társfüggőségről és az élet számtalan területén betöltött szerepeinkről. Tesszük ezt úgy, hogy megfelelő motivációt, inspirációt kapjanak a résztvevők olyan beszélgetések, tevékenységek során, melyek megmozgatják a kreativitásukat, s segítségükre vannak a mindennapok harmonikus megélésében.

Várok szeretettel mindenkit, aki keresi helyét a világban, szürkének látja a hétköznapokat, úgy érzi, bedarálják a mindennapok, szívesen beszélgetne hozzá hasonló problémákkal küzdő nőkkel, férfiakkal, munkahelyi kapcsolatait instabilnak érzi, konfliktusai vannak önmagával és környezetével, vagy egész egyszerűen egy jó hangulatú coaching foglalkozássorozat keretében szeretné megvitatni gondolatait és érzéseit a fenti témákban.

Nyolc foglalkozásból álló kiscsoportos foglalkozás keretében önismeret, önbizalom, magabiztosság, kommunikáció témakörökben erősödhetünk meg újra. Első foglalkozás: 2016. szeptember 10. De indítunk „Nő – Klubot” is azoknak, akik arra vágynak, hogy megfelelések nélkül csatlakozzanak egy igazán jó társasághoz. A minden hó első szombatján tartott foglalkozásokon lehetőséged nyílik nemcsak részt venni őszinte beszélgetésekben, hanem új barátságokat is köthetsz. A csoport megtartóereje inspirál, motivál, hiszen egymás erősítése hozzájárul személyiségünk fejlődéséhez – mondja el az életmód-tanácsadó.

ÉM


Csatlakozás, időpontok

A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni. Alakuló­foglalkozás: 2016. szeptember 17. Tartanak nyílt napot is, a folyamatosan induló csoportok mellett lehetőség van megismerkedni magával a szakmával, a módszerekkel és a folyamatokkal egy nyílt nap keretében, ahol nemcsak a coaching folyamatot, de a kronobiológia rejtelmeibe is beavatják az érdeklődőket. Egyéni konzultációra is van lehetőség. Időpont-egyeztetés a honlapon található elérhetőségeken kérhető. Ideje: 2016. szeptember 24. 16.00. További információ: experiencethepresent.com. Jelentkezés: [email protected].


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában