Helyi közélet

2016.06.18. 12:04

Shinwások segítettek a Mesevár óvodának

Miskolc - Nem zárul le itt az együttműködés, a cégnél gondolkodnak más közösségi karitatív programokban is.

Miskolc - Nem zárul le itt az együttműködés, a cégnél gondolkodnak más közösségi karitatív programokban is.

Egy délutánra felnőttek népesítették be a miskolci Mesevár óvoda udvarát, a Shinwa Magyarország Precíziós Kft. munkatársai ugyanis parkrendezési és karbantartási munkát végeztek. A választás nem volt véletlen, ugyanis a céget az óvoda kereste meg, és önkéntes alapon jelentkeztek a munkára a shinwások.

Sokan odajárnak

Sokaknak idejártak, idejárnak a gyerekei is, ezért pontosan tudták, mennyire szükséges a segítség. A Shinwa a kezdetektől igyekszik bekapcsolódni a város vérkeringésébe – mondta Stadinger Csaba HR-vezető.

– Több esetben segítettünk már máshol is, itt is és most is úgy gondoltuk, itt a helyünk, hiszen a Kilián városrészben nagyon sok kollégánk lakik, akik napi kapcsolatban vannak az óvodával. Itt most az a legfontosabb, csinosítsuk a gyerekek környezetét. Tesszük ezt úgy, hogy közben a munkatársaink és kollégáink is kiszakadnak a pörgős mindennapi munkából.

Végesek a források

Mivel az óvoda forrásai végesek, ezért is volt szükség a japán tulajdonú vállalat segítségére. Szerszámok, festék és munkaerő: ezek mind a gyártól érkeztek. De az együttműködés itt nem zárul le, a shinwások gondolkodnak más közösségi karitatív programokban is.

- ÉM-JLI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában