Helyi közélet

2016.06.12. 21:31

Küldjön hírt - Könyves világom...

Ózd - "Könyves világom grafittal" címmel nyílt kiállítás Benina, mint illusztrátor alkotásaiból 2016. junius 6-án az Ózdi Városi Könyvtárban.

Ózd - "Könyves világom grafittal" címmel nyílt kiállítás Benina, mint illusztrátor alkotásaiból 2016. junius 6-án az Ózdi Városi Könyvtárban.

Benina író-olvasó találkozójára, könyvbemutatójára 2016. június 13-án hétfő délután 16 óra 30 perckor kerül sor az intézmény emeleti nagytermében.

Benina így vall önmagáról életéről, ami a meghívóban olvasható:

"Visszavonultan élek a családommal vidéken. Túl sok ember él a világban ahhoz, hogy mindenkinek meg tudjak felelni. Szeretem meglátni a lelakott házban a fénysugarakat, a régiségekben az értéket, vagy egy pillanatban egy egész történetet. Nem írtam világéletemben, és soha nem dicsértek a fantáziám miatt. Írni azonban mindig is imádtam. Írni akkor nagyon jó, ha érzem, hogy egyszer a soraim olvasása valakinek örömet okoznak. Mindenki szeretne különleges lenni, kitűnni a tömegből, de hiszem, hogy ehhez nincs szükség szupererőre, különleges képességekre. A olvasás az, ami kiemel és megkülönböztet, mert manapság egyre kevesebben érzik a könyvek illatának imádatát, és nem értik a szavak mögöttes üzenetét"

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában