Helyi közélet

2016.06.29. 13:19

Kormánytisztviselők napja Miskolcon - Az emberek szolgálatában…

Miskolc - A kormánytisztviselők napját köszöntötték a megyei kormányhivatal ünnepségén.

Miskolc - A kormánytisztviselők napját köszöntötték a megyei kormányhivatal ünnepségén.

Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottja köszöntőjében kiemelte: a közszolgálat fogalma nem az, hogy „szolgák vagyunk, hanem az, hogy másokért dolgozunk.” Méltatta azt a munkát, amit a kormányhivatal munkatársai elvégeznek minden esztendőben.

Huszonkét díjazott

Zöld-Nagy Viktória, a területi közigazgatás fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár ünnepi szavai közt elmondta, a rendszerváltás időszakát éli a közigazgatás 2010-től folyamatosan. Az egész közigazgatás korszerűsítését tűzték ki célként, miként a szolgáltató központú szervezet kialakítását, az ügyintézés emberközpontosítását, köz­érthetőségét, az ügyintézés határidejének csökkentését. „A közigazgatás az, amely a jogi normákat, törvényeket, jogszabályokat megtölti élettel és emberközpontúvá teszi” – mondta a szakpolitikus.

Az ünnep alkalmából huszonketten kaptak különböző elismeréseket. A díjazottakról a keddi Észak-Magyarországban jelent meg összeállítás.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában