Helyi közélet

2016.06.06. 14:55

Interjú: Szecsei

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere A NIGHTLIFE és Minimal Madness partysorozatok oszlopos tagja Szecsei volt, aki többek között miskolci élményeiről is mesélt az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere A NIGHTLIFE és Minimal Madness partysorozatok oszlopos tagja Szecsei volt, aki többek között miskolci élményeiről is mesélt az olvasóknak.

Béres Szabi: Nem először jársz Miskolcon, mikor voltál legutóbb nálunk?

Szecsei: Évekkel ezelőtt játszottam kétszer is Miskolcon a legendás "Black Tracy-ben", ahol mindkét alkalommal telt ház, valamint nagyon lelkes közönség fogadott, így kellemes emlékekkel és hatalmas várakozással tele érkeztem ismét a városba, amely most sem okozott csalódást.

Béres Szabi: Picit visszatekintve, milyen eddig az éved?

Szecsei: Nagyon intenzíven telt az elmúlt egy évem, ugyanis egy nagyon kemény budapesti partysorozattal (NIGHTLIFE) üzemelünk minden hónapban, amely rendezvényen "2500-3000" partyarc szokott megjelenni és ahol az ország legnevesebb, legtehetségesebb lemezlovasaival, producereivel dolgozunk együtt. Többek között szokott nálunk játszani Purebeat, Jackwell, Steve Judge, StrongR... Ezen kívül rengeteg nemzetközi lemezlovassal is közösen tevékenykedünk. Szombatonként pedig a Liget-ben vagyok megtalálható.

Béres Szabi: Zenei fronton is nagyon aktív vagy, mit lehet erről tudnunk?

Szecsei: Folyamatos a stúdiózás, jelenleg is két-három producerrel dolgozom együtt, Jackwell-el, StrongR-vel és Andrewboy-val, akivel nemsokára megjelenik a "Kiskece"c. dal 2016-os verziója, amit Andrissal karöltve követtünk el, mint remixer és Péterfy Kinga, valamint Szegedi Tímea énekli. A hivatalos megjelenés júniusban várható, a nótához pedig klipet is tervezünk. A teljesen saját zenei vonalam picit még várat magára, viszont kezd kialakulni, hogy mit szeretnék visszahallani... Leginkább a progressive, minimal és techno stílusokat érzem magamhoz közel.

Béres Szabi: Tervek?

Szecsei: Tervek mindig vannak... Építgetjük azt amit már elkezdtünk zenei és party szervezés terén.

szeretném, ha minden buliban, ahol játszom mindenki megkapná azt az élményt, azt az intenzív élménydús éjszakát, ami után azt tudja mondani, ez egy nagyon jó este volt. Ez a célom a jövőben is!

Béres Szabi: Köszönöm Attila, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában