Helyi közélet

2016.06.05. 08:44

Interjú: Purebeat

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból Purebeat volt, aki többek között mesélt Dubai élményeiről és és friss megjelenéseiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból Purebeat volt, aki többek között mesélt Dubai élményeiről és és friss megjelenéseiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Nemrég pár napot Dubai-ban töltöttél el, mit tudhatunk erről?

Purebeat: Elég kapkodósra sikerült az utazásunk, hiszen a fellépések miatt csak három napot tudtunk kint tölteni, mivel hétvégén már a hazai partyarcoknak pörgettem a lemezeket. Goldhand Imi cimboránk több mint két éve él Dubai-ban, és most volt olyan alkalom, hogy meg tudtuk őt látogatni Dj Free barátommal, akivel nemrég elkészült egy keleti hangzású dalunk, amelyhez kint vettünk fel anyagot.

A dal címe egyébként "Dubai", a megjelenés pedig nyáron várható. Mindazonáltal nyugodt, minőségi és nagyon igényes partyk vannak odakint, vagyis teljesen más atmoszféra övezi az ottani éjszakákat. Zenében leginkább a deep house és progressive stílus az ami irányadó... Összefoglalva, teljesen Más világ!

Béres Szabi: Zenei fronton mi a helyzet?

Purebeat: Zenei fronton sincs megállás! Dj Free-vel egy kicsit "összebarátkoztunk", ami annyit jelent, hogy sokat stúdiózunk közösen. Már tavaly is jött ki jó pár remixünk és saját dalunk, idén ugyanakkor készítettem neki a "VIP Bitch" c. dalára egy 2016-os verziót, illetve nekem is érkezett az "Avant Garde-Get Down" c. korongra egy idei 2016-os remixem és kijött egy közös saját nóta a "Komedia" aminek már a klipje is elérhető. Picit elugrottunk a

minimal-tól és inkább egy "Melbourne"-ös téma lett.

Érdekesség még, hogy erre az évre további hat zeném le van gyártva, vagyis folyamatosan érkeznek a megjelenések.

Próbálom tematikusan felépíteni mikor kell kihozni egy zenét. Ha egy dalt elkap a közönség minimum másfél évig pörög, így hosszabb a kifutási idejük.

Béres Szabi: Tervek?

Purebeat: A fellépések és a zenekészítés tölti ki leginkább az életemet, hét közben pedig zeneválogatással töltöm a legtöbb időmet. A héten indult el egy régi/új rádióadó (Radio 1) Budapesten, ahol ezentúl minden szombat este (21:00-22:00) én is pörgetem a lemezeket a magyar élvonalból több lemezlovas kollégával egyetemben, már nagyon vártam az indulást. Ez most az életem, ez tölti ki a napjaimat, hétvégéimet.

Béres Szabi: Köszönöm Laci, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában