Helyi közélet

2016.06.10. 10:45

Interjú: Belocca

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból Belocca volt, aki többek között mesélt Tokió-i élményeiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból Belocca volt, aki többek között mesélt Tokió-i élményeiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Néhány napja értél haza Tokióból,mit lehet erről tudnunk?

Belocca: Most jártam először Japánban és már az első perctől nagyon tetszett az a nyüzsgés és az élet ami ott van. Persze a sok stúdiózás után ami a 4 fal közt zajlott ez talán nem is olyan meglepő :-) A Club Asiaban léptem fel a Nexjam partysorozaton, és nagyon jól sikerült. Nagyon szerették a pattogósabb ütemeket jó sok felpörgéssel, nagyon jó volt a hangulat. Örülök neki, hogy eljutottam ide, de nem ez volt az utolsó, hogy itt játszottam, lesz még folytatás Japánban.

Béres Szabi: Milyen eddig a 2016-os éved?

Belocca: Bátran merem mondani, hogy egyre jobb és jobb. A saját kiadómnál a Mainground Music-nál a megjelenéseim egyre nagyobb sikereket érnek el és egyre több lemezes táskába kerülnek bele. A "Snare Machine" címü trackemet a Toolroom ami az egyik legjobban pörgő Tech House label át is igazolta az Ibiza 2016-os válogatásukra és a legújabb szerzeményemet is, ami még nem jelent meg a Poppin Da Bass-re is fenik a foguk :-) Fellépések terén is egyre jobban alakulnak a dolgok, ugye Japánba eljutottam, hamarosan megyek Németországba, Costa Ricara és itthon is jelen leszek például a Balaton Soundon és a Szigeten is.

Béres Szabi: Zenei fronton mikor várható friss megjelenés?

Belocca: Június 20-án jön a Poppin Da Bass a saját kiadómon a Mainground Musicnál amire Mark Knight is ráharapott. Közösen dolgoztam Christopherrel is akit egy nagy tehetségnek tartok mint Dj és mint Producer. A vele közösen készült nóta hamarosan készen lesz és küldjük szét majd más kiadók felé. Illetve készült egy sokkal technosabb darab amiben ugyanúgy megtalálható a Beloccas funkos hangzás megfűszerezve classic elemekkel. Ezt a zenét is más kiadóknak szántam és UMEK már játszotta is :-)

Béres Szabi: Tervek, nyár?

Belocca: Tervek közt van természetesen sok sok fellépés világszerte. El akarok jutni olyan országokba is ahol még nem jártam. Sok saját zenével is készülök erre az évre és azt akarom, hogy minél több helyre eljusson. A nyaram sok munkával telik a stúdióban, nem lesz megállás, de természetesen a bulik sem maradhatnak belőle ki. Ahogy említettem Balaton Sound és a Sziget már fix, Így ott lehet velem majd találkozni, illetve Németország és Costa Rica ami még előttem áll, illetve még a magyar fellépések.

Béres Szabi: Köszönöm,további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában