Helyi közélet

2016.06.05. 17:42

Bútorokkal segítették a gyermekotthont

Nagybarca - A Faktum Bútor Kft. 2016-ban is nekifogott „országjáró turnéjának”, melyen meglátogatják partnereiket.

Nagybarca - A Faktum Bútor Kft. 2016-ban is nekifogott „országjáró turnéjának”, melyen meglátogatják partnereiket.

Vas Árpád tulajdonos első útja Miskolcra, majd Nagybarcára vezetett, ahol a Tégel Babaszakáruház üzletvezetőjével, Tégel Tamással összefogva egy meglepetéssel készültek gyereknapra: a 2016-os partnertalálkozó keretein belül babaágyakat, pelenkázót, gyerekheverőt és komódot adtak át a gyermekvédelmi központ részére, melyekre igen nagy szüksége van az intézménynek, hogy a gyermekeket szakszerűen és gondosan el tudják látni és biztonságba tudják helyezni. A nagybarcai csecsemő- és gyermekotthon otthont nyújt, különleges, speciális ellátást biztosít az ideiglenes hatállyal elhelyezett, átmeneti és tartós nevelésbe vett gyermekek számára, befogadja és gondozást biztosít az itt lévő gyermekeknek.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy gondolt ránk a Faktum Bútor Kft. és a Tégel Babaáruház. Nagy segítségünkre lesz az adomány, hiszen gyermek­ágyakra, pólyázókra és szekrényekre mindig szükségünk van. Nagyon sok gyermek van nálunk, így igazán jól jöttek ezek a bútorelemek. Bízom benne, hogy megmarad közöttünk ez a jó kapcsolat” – mondta Szaluter Márta, a gyermekotthon szakmai vezetője.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában