Helyi közélet

2016.05.29. 22:30

Minden tekintetben modern lett

Bükkaranyos - A „Gyermekétkeztetés feltételeit javító fejlesztések” pályázat átadó­ünnepségét tartották a Bükkaranyosi Óvodában.

Bükkaranyos - A „Gyermekétkeztetés feltételeit javító fejlesztések” pályázat átadó­ünnepségét tartották a Bükkaranyosi Óvodában.

Fábián Szilárdné Érsok Anita intézményvezető köszöntője után Nagy Lajos polgármester ismertette a beruházás részleteit. A Belügyminisztérium által támogatott pályázatból egyrészt új, a minőségi előírásoknak megfelelő konyhai eszközöket szereztek be, melyekkel az egészséges, modern étkeztetés biztosítható a gyermekeknek és a szociális étkeztetésben részt vevőknek is.

A pályázat másik „részében” napelemek kerültek fel az épületegyüttes tetejére, melyek termelése teljes mértékben biztosítja majd az épület elektromos­áram-ellátását, mely éves szinten jelentős megtakarítást jelent az önkormányzatnak. Tállai András miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője örömét fejezte ki a beruházás kapcsán, mellyel a korábbi évek fejlesztéseivel együtt immár kívül-belül teljesen megújult az óvoda.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában