Helyi közélet

2016.05.19. 11:23

Már működik a vidéki hálózat

Borsodnádasd - A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat célja a vidékfejlesztésben érintett összes szereplő információs és együttműködési tömörülésbe szervezése, tevékenységük összehangolása.

Borsodnádasd - A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat célja a vidékfejlesztésben érintett összes szereplő információs és együttműködési tömörülésbe szervezése, tevékenységük összehangolása.

Fontos szempont az is, hogy a vidék társadalmi-gazdasági élete fejlődjön, felzárkózzon, valamint a támogatási források hatékony felhasználása érdekében, a szolgáltatásokat széles körben hozzáférhetővé tegyék.

- Mindez regisztráció útján lehetséges, de erre bármely személy vagy szervezet jogosult – árulta el dr. Csuzda Gábor, az MNVH megyei képviselője. Most már lassan egy hónapja az új arculathoz igazodva elérhető a megújult honlapunk. Fontos változás, hogy egyszerűsödött a regisztráció folyamata és a projektötleti felhívásokat kezelő felület is. Ez azért lényeges, mert a jövőben a regisztrációval rendelkező partnerek lesznek jogosultak projektötlet benyújtására, éppen ezért ezt érdemes mielőbb megtenni. Reméljük, ezek a változások is minden partnerünk elégedettségét szolgálják majd és együtt leszünk sikeresek a magyar vidék megújításában.

Az MNVH keretein belül működő területi felelősi hálózat fő feladata a megyei szintű képviselet ellátása. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében dr. Csuzda Gábor végzi ezt a feladatot, akivel a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal épületében működtetett Információs Ponton, valamint a honlapon található elérhetőségek bármelyikén fel lehet venni a kapcsolatot.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában