Helyi közélet

2016.05.14. 18:18

Kazincbarcikán járt a Morning Show

Kazincbarcika - Békéscsaba után pénteken Kazincbarcikán járt a népszerű rádióműsor, a Morning Show.

Kazincbarcika - Békéscsaba után pénteken Kazincbarcikán járt a népszerű rádióműsor, a Morning Show.

Szakadó esőben kezdődött pénteken kora reggel a Morning Show a borsodi városban, ám 8 óra magasságában elállt az égi áldás. A Rákóczi téren felállított stúdió környékén addigra már több százan álltak, hogy láthassák kedvenceiket, vagy éppen közös fotót készíthessenek velük.

– Jött egy elhatározás, kapuzárási pánik – vagy nevezzük bárminek – és gondoltam kipróbálom, hogy milyen cigi nélkül – nyilatkozta lapunknak a péntek reggeli műsort követően Rákóczi Feri, a Morning Show egyik műsorvezetője. – Azt illik mondani, hogy fantasztikusan, csodálatosan érzem magam, de én nagyon függő vagyok. A mozdulat nagyon hiányzik… Jó, hogy elkezdtem mellette sportolni, nem is olyan régen félmaratont futottam!

Mi a titka?

Mi a titka a Morning Show sikerének? – kérdeztük. Feri szerint nincs titok benne, hiszen ugyanazokat a műsor­elemeket, témákat más is megcsinálja, mint ők.

– Jó a kémiánk szerintem. Három különböző csávó, és mégis együtt tud működni – fogalmazott a népszerű műsorvezető. – Beszólunk egymásnak és nincs sértődés, de ha mégis, megbeszéljük. Spontán és természetes módon csináljuk a dolgunkat, ám hazudozni nem lehet. Nem mondhatsz mást, mint ami vagy. Mindenki jobb, ha felvállalja magát, minthogy magára vegyen valami más szerepet.

Keleti oldal, nyugati oldal

Felvetettük: mennyire más egy borsodi kisváros, mint egy dunántúli nagyváros ilyenkor, a roadshow kapcsán?

– Sokkal! Mindenhol kitesznek magukért az emberek, ám van különbség kelet és nyugat között – mondta. – Utóbbiaknak például közelebb van Ausztria, csak „átugranak” oda, míg a helyieknek nagy dolog, hogy itt vagyunk, már-már egyfajta ünnep. Nekünk pedig a legnagyobb dolog, hogy itt lehetünk, mert amit egy ilyen helyen kapsz, az embertelenül jó. Mi egyébként semmit mást nem akarunk, csak szórakoztatni.

- ÉM-JLI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában