Helyi közélet

2016.05.25. 15:17

Interjú: Metha

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Be Massive records frontembere Metha volt, aki többek között mesélt az elmúlt hónapokról és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Be Massive records frontembere Metha volt, aki többek között mesélt az elmúlt hónapokról és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen volt ismét Miskolcon pörgetni?

Metha: Ha jól számoltam, ez volt a negyedik bulim Miskolcon, amely után most sem maradt bennem hiányérzet, hisz remek közönség jött össze a szettem kezdetére, a Helynekem pedig egy különlegesen szép, jó atmoszférájú club ahol élmény játszani. A Nextapes csapatával pedig mindig öröm együtt dolgozni.

Béres Szabi: Milyen eddig az éved?

Metha: Év elején megjelent első saját albumom "Flashback" címmel, rajta 21 számmal,ami egyfajta összegzése, lezárása az elmúlt 5 évnek. Műfajilag valahol a techno és tech-funk műfajba sorolható leginkább, és ami külön öröm számomra, hogy elég jó nemzetközi kritikákat kapott. Ezenkívül játszottam idén Svájcban, Moszkvában, ami egy elég érdekes este lett, ugyanis a club, ahol zenéltem volna, a buli napján kiégett, így egy másik helyen lett a party megrendezve, ahol viszont teljesen más zene, közeg és atmoszféra fogadott, ami először picit ijesztőnek tűnt, végül viszont egy remek buli kerekedett az estéből.

Béres Szabi: Friss Metha megjelenés mikor várható?

Metha: A tízes ünnepi kiadvány érkezik június 6-án, melyen lesz egy Gaga remix, SanFranciscoBeat remix, egy AndReew (akinek most volt megjelenése a SCI+TEC-en Dubfire kiadóján), illetve még egy másik tehetséges producer. De hamarosan napvilágot lát a Naschmarkt EP, amin Richie Hawtin is játszott.

Béres Szabi: Corvintető/Corvin Club, milyen programok várhatóak a közeljövőben?

Metha: Néhány napja volt vendégünk Jay Lumen, ami egy nagyon komoly kis party volt, mindazonáltal külön öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy Jay Budapesten többször is játszik nálunk a Be Massive bulikon. Nyáron főleg magyar line-upok lesznek, ősztől pedig megpróbálok hozni egy-két olyan nevet akik még kissebbek, de néhány éven belül meghatározó arcok lehetnek a szcénában.

Béres Szabi: Tervek?

Metha: Az első Be Massive label buli lesz nemzetközileg Franciaországban egy kastélykertben, ami egészen váratlanul jött... Van egy Francia barátom, aki a Corvinon hallott először játszani, később pedig kihívott zenélni Toulouse-ba, ami egészen jól sikerült, most pedig itt tartunk, hogy építgetjük a kinti vonalat... De Barcelona is szerepel a naptárban, ahol szintén egy nagyon komoly bulin fogok pörgetni idén nyáron. Ezenkívűl amit nagyon várok még nyáron az  Barcelona, ahol a Sonar OFF hetén Thomas Schumacher-el és Kaiserdisco-val zenélek, mint headliner.

Béres Szabi: Köszönöm, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában