Helyi közélet

2016.05.15. 15:51

Interjú: Kustánczi Lia

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos lemezlovas Kustánczi Lia volt, aki többek között mesélt készülő zenéjéről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos lemezlovas Kustánczi Lia volt, aki többek között mesélt készülő zenéjéről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Hogyan telik eddig az éved Lia?

Kustánczi Lia: Nagyon szuper hónapok vannak mögöttem, leforgattuk LIL C-vel közös "PLEASE DONT STOP" c. dalunkat, amely már több mint ötvenezres nézettséggel rendelkezik a legnagyobb videómegosztó oldalon és amit ezúton is mindenkinek köszönünk, aki hozzájárult ehhez. Két hét múlva utazok Mexikóba két fellépésre, amit hatalmas izgalommal várok, hiszen eddig nem volt még alkalmam odakint pörgetni a lemezeket. Remélem az év második fele is hasonlóan lüktetően és pörgősen fog telni, én mindenképp azon leszek.

Béres Szabi: Zenei fronton friss megjelenés várható még idén?

Kustánczi Lia: A "PLEASE DONT STOP" nótát nyomjuk leginkább, amire hamarosan kiírunk egy remix-pályázatot mivel szeretnénk, ha több stílusban is eljutna a hallgatósághoz. Nyár végére van tervben a következő megjelenés, ezen kívül van a fiókban egy-két olyan zene, amely nem kifejezetten az én (Edm, bounce) stílusomat tükrözi, de szeretném ott is a szárnyaimat bontogatni,mert attól függetlenül,hogy 90 százalékban az imént említett stílusokat prezentálom, közel áll a szívemhez a future house és a deep is, így a jövőben valami hasonlót is hallhattok tőlem...:)

Béres Szabi: A zenei karrier mellet a modellkedés is aktív szerepet tölt még be az életedben, ha jól tudom?

Kustánczi Lia: A modellkedés mindig is jelen volt az életemben és a szívemhez közel állt. Hamarosan kezdünk egy új sorozatot, így ezen a téren sincs megállás az életemben.

Béres Szabi: Nyár, tervek?

Kustánczi Lia: Nyárra megmaradt balatonfüredi rezidenciám, ami nem más mint a Lipstick/SunCity, ahol imádok zenélni, és szeretem az ottani közönséget, szóval júniusban érkezem! De az ország minden szegletében megtalálható leszek a nyári dátumok során. Budapesten pedig május 21-én egy újonnan nyíló clubban lehet majd velem legközelebb találkozni és egy jót bulizni.

Béres Szabi: Köszönöm Lia, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában