Helyi közélet

2016.05.07. 09:08

Interjú: Kis Grófo

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a mulatási engedéllyel rendelkező Kis Grófo volt, aki teltházas miskolci koncertje után mesélt az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a mulatási engedéllyel rendelkező Kis Grófo volt, aki teltházas miskolci koncertje után mesélt az olvasóknak.

Béres Szabi: Ismét Miskolc, és egy hatalmas buli, hogy érezted magad a MEN-en?

Kis Grófo: Fergeteges volt a hangulat nagyon örülök, hogy ismét ellátogathattam Miskolcra, ahol minden alkalommal teltház és lelkes közönség vár bennünket. Mindenki bulibáró, valamennyien szeretünk mulatni. Aki eljön a koncertünkre és meghallgat minket, szerintem mind azért jön, mert szeret bulizni.

Béres Szabi: Mikor kerültél közel a zenéléshez?

Kis Grófo: Édesapámnak köszönhető minden, aki bedobott a közepébe... 2006-ban elkísértem a stúdióba, és egy hirtelen ötlettől vezérelve azt mondta, hogy énekeljek egy dalt. Tizenhét éves voltam amikor jött az első önálló zeném a Dzsigoló, amely másfél-kétmillió megtekintést ért el. Ezt követte a többi "sláger" és mulatós korong: No roxa áj, Nézése meg a járása, Rázd meg a tested. Tavaly nyáron pedig a Pixával közös "Mulatási" érkezett, ami meghatározta a teljes szezont/évet.

Béres Szabi: Eddig hogyan telik az éved?

Kis Grófo: A január és február is meglehetősen erős volt, sok-sok remek bulival hagytuk hátunk mögött a téli hónapokat. Most pedig ami leginkább várt esemény, az a szombati (május 7.) Budapest Parkos Kis Grófo élőzenekaros nagykoncert, ahol többek között Majka & Curtis, Pixa, Horváth Tamás és Raul is velünk lesznek, a koncert előtt pedig Korda György és Balázs Klári fellépése lesz látható.

Béres Szabi: Tervek?

Kis Grófo: Két feldolgozás is hamarosan napvilágot lát, de egyenlőre legyen még titok, hogy pontosan mi és mikor... Hamarosan kezdetét veszi az igazi fesztiválszezon, szóval nincs megállás csakis mulatási!

Béres Szabi: Köszönöm, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában