Helyi közélet

2016.05.17. 11:58

Interjú: Jockey Jokers

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Jockey Jokers zenekar két oszlopos tagja Simon Patrik és Horváth Csaba voltak, akik többek között meséltek a kezdetekről, valamint márciusban napvilágot látott kislemezükről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Jockey Jokers zenekar két oszlopos tagja Simon Patrik és Horváth Csaba voltak, akik többek között meséltek a kezdetekről, valamint márciusban napvilágot látott kislemezükről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Mit lehet tudnunk a Jokers megalakulásáról?

Jockey Jokers (Patrik): Mondhatni friss a formáció, hiszen 2015. március 28-án debütáltunk Miskolcon a zenekarral. Az ismeretségünk Csabival azonban már előtte is megvolt, mivelhogy a KisBót nevezetű bandában is közösen játszottunk, ami lényegében paródia-zenekar volt, így szerettünk volna egy hangsúlyosabb történetet elindítani. Igazi bulizós Rock and roll amit zenében képviselünk, de komolyabb és tartalmas szövegekkel.

Béres Szabi: Zenei fronton mit lehet tudnunk az eddigi megjelenésekről?

Jockey Jokers (Csaba): Az 1 éves születésnapunkon, idén márciusban jelent meg első kislemezünk, amely négy nótát tartalmaz, amit különböző internetes portálokon meg lehet találni, valamint a zenekar Facebook oldalán is elérhető a link. Aki szereti az igazi (erős) Rock and roll-t annak biztos, hogy a kedvére fogunk tenni, ha meghallgatja az anyagot.

Béres Szabi: Mit lehet tudnunk a "HuRock" által szervezett tehetségkutatóról, ahol szintén jeleskedtek?

Jockey Jokers (Patrik): Igen, Örömmel jelenthetjük be, hogy a zenekar bejutott a HuRock rádió (nemzetközi rádió) által szervezett - úgymond - online tehetségkutató döntőjébe! Így mi lettünk a mindössze 3 zenekar egyike, akik a Rout66 színpadán mérik majd össze tudásukat júniusban, egy-egy órás koncert alkalmával! Nagyon várjuk a megmérettetést és készülünk rá.

Béres Szabi: Tervek?

Jockey Jokers (Csaba): A kislemez kijött, így ezt szeretnénk minél több helyen bemutatni, ahogy azt tettünk az idei MEN-en Miskolcon, júniusban pedig több rendezvényen, motoros találkozón (is) jelen leszünk, ahová várunk mindenkit szeretettel. Zenei terveink között, egy éven belül komolyabb anyag elkészítése is szerepel, ami reményeink szerint legalább tíz számot fog tartalmazni, és amely már nagylemez formátumban lesz bemutatva.

Béres Szabi: Köszönöm Srácok, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában