Helyi közélet

2016.05.03. 10:55

Interjú: Dj doTi

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos Dj doTi volt, akit az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban, "Zsófiként" ismerhettek meg a nézők.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos Dj doTi volt, akit az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban, "Zsófiként" ismerhettek meg a nézők.

Béres Szabi: Sorozatbeli karaktered után a valóságban is pörgeted a lemezeket, hogyan jött a zenélés az életedbe?

Dj doTi: Ebbe a szakmába az Éjjel-nappal Budapest forgatásán szerettem bele. A szerepem szerint ugyanis ott egy tehetséges, de lehetőségek nélküli szárnyát próbálgató DJ hölgy voltam. A sorozat után pedig eldöntöttem, hogy szeretnék komolyabban foglalkozni ezzel. Legelőször a Kühl Tomit kerestem meg, aki sokat foglalkozott velem az elején, később pedig, mivel elég maximalista ember vagyok és tudtam, hogy érnek majd támadások, elvégeztem Mixdown Dj School tanfolyamát, ahol Revolution ,Hamvai Pg, és MagonyiL által fejlődhettem tovább. Nem könnyű egy teljesen új szakmát elsajátítani és rutint szerezni benne, viszont hihetetlen erőt adnak az emberek nap, mint nap, ami nagyon jó érzés és rettentő sok energiát ad számomra.

Béres Szabi: Stílusában milyen egy Dj doTi szett?

Dj doTi: Egy buliban a house (Melbourne) zenei vonalat szeretem, de autózás közben leginkább deep house-t hallgatok.

Béres Szabi: Zenei fronton várható megjelenés?

Dj doTi: Készülőben van egy nóta, amit egy másik dj kollégával közösen csinálunk, de hogy ki ő, az legyen meglepetés. Nyár elejére terveztük a dal megjelenését, ami lehet picit csúszik, nyáron viszont mindenképp érkezünk vele.

Béres Szabi: A zene mellett a modellkedés is aktívan szerepel még az életedben?

Dj doTi: Igen az már a sorozat előtt is a mindennapjaim részét képezte, a tévézés miatt ugyan egy picit háttérbe szorult, azóta pedig akarva-akaratlanul ismét visszajött és jelenleg az Amnesia egyik arca vagyok, akikkel nagyon sokat dolgozunk.

Béres Szabi: Tervek?

Dj doTi: Várom a nyarat és a szabadtéri fellépéseket, melyek teljesen más hangulatot adnak egy bulinak, ezenkívül készül a dalunk és annyit még elárulhatok, hogy szeptemberben ismét látható leszek a tévében, de hogy pontosan milyen formában, az még titok...:) Rengeteget dolgozom, amit nagyon élvezek.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában