Helyi közélet

2016.04.14. 11:14

Újra közelebb az állampolgárokhoz Miskolcon

Miskolc - Megnyitották Miskolc és a megye legújabb kormányablakát.

Miskolc - Megnyitották Miskolc és a megye legújabb kormányablakát.

Dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség Területi Közigazgatásért Felelős Államtitkárság kormányablakokért felelős helyettes államtitkára és Demeter Ervin megyei kormánymegbízott adta át tegnap a megye és a megyeszékhely legújabb kormány­ablakát, amely a Kis-Hunyad utca 9-ben, a korábbi okmány­iroda épületében várja immár valóban huszonegy­edik századi körülmények között az ügyfeleket.

Panyik József, a Miskolci Járási Hivatal vezetője örömét fejezte ki, hogy olyan körülményeket alakítottak ki az új kormányablakban, amely nemcsak az ügyfeleknek, hanem az ott dolgozóknak is a legideálisabb viszonyokat teremti meg. Demeter Ervin kiemelte, hogy ez immár a megye tizenkilencedik kormányablaka, azaz megvalósul az állampolgárok igazi szolgálata.

Dr. Baltay Tímea jelezte, hogy finiséhez közeledik az a program, amellyel az ország minden szegletében közel tudnak jutni az állampolgárokhoz.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában