Helyi közélet

2016.04.25. 15:40

Nem celebek, de híres beszélgetőtársak

Miskolc - Szegvári Katalin új könyve az általánosítás ellen született.

Miskolc - Szegvári Katalin új könyve az általánosítás ellen született.

Nem celeb, csak híres címmel jelent meg Szegvári Katalin újságíró legújabb kötete, amelyet szombaton mutattak be Budapesten. A könyv 13 kollégájával készült beszélgetéséből áll, az újságíró többek között Azurák Csabát, Erős Antóniát, Hajós Andrást, Kolosi Pétert, Vujity Tvrtkot kérdezte.

A szerző így vall a szereplőkről: „…A hazai celebek külön kategóriája az olyanoké, akik teljesítmény nélkül, kizárólag állandó nyomulásukkal, jelenlétükkel, botrányaikkal, extrém szokásaikkal válnak ismertté. Ez a könyv azért született, mert nem szeretem az általánosítást, a megbélyegzést. Kifejezetten felháborít, amikor azt hallom, olvasom, a kereskedelmi tévék en bloc szóra sem érdemesek, a bennük szereplők pedig értéktelen celebek. Úgy döntöttem, az érdeklődőknek bemutatom azokat a kereskedelmi tévéseket, akik értéket hoztak, hoznak létre annak ellenére is, hogy tudomásul veszik, csatornáik üzleti vállalkozások.”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában