Helyi közélet

2016.04.11. 15:08

Interjú: Wellhello

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Fluor és Diaz vagyis a Wellhello volt, akik sok érdekességet megosztottak az olvasókkal.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Fluor és Diaz vagyis a Wellhello volt, akik sok érdekességet megosztottak az olvasókkal.

Béres Szabi: Dupla telt házas miskolci koncert után, talán nem is lehetne más a kérdés, mi a siker titka?

Wellhello (Diaz): Sok-sok apró dologból áll össze az alkalmasság, hogy az ember képes-e véghezvinni azt, amit kitalál magának. Ami biztos kell hozzá fanatizmus, alázat és temérdek szorgalom. Rendkívül elvetemültek tudunk lenni, amikor mondjuk éjbemenően is dolgozunk egy-egy dalon, vagy akár a koncerteken még úgy is, hogy tavaly lenyomtunk rengeteg bulit, de mindig odatettük magunkat. Persze az sem hátrány, ha némi tehetség és kitartás is megtalálható az emberben. Elég nagy nyomás van rajtunk, de muszáj ezek után is úgy írni a dalokat, ahogy eddig. Egyszerűen. Nem szabad azon gondolkodunk, hogy fog-e tetszeni vagy sem.

Béres Szabi: Hogy bírjátok ezt a pörgést?

Wellhello (Fluor): Nagyon pörgős nyarunk volt, ahol szerintem leéltünk egy 10 évet. Mindamellett, hogy sokat kiveszünk magunkból, próbálunk azért berakni is... Szüneteket iktatunk be, utazunk, ahol igyekszünk kikapcsolódni és feltöltődni. És hálásak lehetünk, hogy ilyen jó közönségünk van, akiktől szintén hatalmas energiát kapunk. Miskolcon a Helynekemben is fantasztikus buli kerekedett mindkét este, amiért nagyon hálásak vagyunk és köszönjük, hogy velünk voltatok. :)

Béres Szabi: Legutóbbi slágeretek a "Késő már" egy komolyabb hangvételű dal lett, így volt tervezve?

Wellhello (Diaz): Abszolút! Kicsit azt is éreztük,hogy jó lenne, ha nemcsak bulis zenéket csinálnánk, de közben meg ez volt a legelső Wellhello dal. Ezek is mi vagyunk az,hogy ilyen mely szövege van megmutatja azt az arcunkat is, hogy nem csak bulizni tudunk, de vannak érzéseink... Tomi mindig beleérez olyan dolgokba, amik nagyon működnek, és nem csak a fiatalok körében. Például a Rakpart a negyvenes korosztálynál nagyon népszerű volt.

Béres Szabi: Friss megjelenés?

Wellhello (Fluor): Tavasszal érkezik több új nóta is, vagyis hamarosan minden kiderül.

Béres Szabi: Tervek?

Wellhello: "Wellhello lányok" címmel indul(t) egy szépségversenyünk, ahol keressük azokat a hölgyeket, akik büszkén reprezentálnának, képviselnének minket a Wellhellot. A Facebook oldalunkon lehet (majd) jelentkezni. Lesznek egyéb meglepetések, zenei feldolgozás, és kilépünk a zenéből több téren, szóval tartalmas tavasz és nyár elé nézünk.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában