Helyi közélet

2016.04.04. 15:37

Interjú: Freddie

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis "Freddie" a 2015-ös Rising Star c. műsor negyedik helyezettje, és A Dal 2016 győztese volt, aki sok érdekességet megosztott az olvasókkal.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis "Freddie" a 2015-ös Rising Star c. műsor negyedik helyezettje, és A Dal 2016 győztese volt, aki sok érdekességet megosztott az olvasókkal.

Béres Szabi: Milyen miskolci emlékeid vannak?

Fehérvári Gábor Alfréd - Freddie: Sajnos a városról nem tudok (még) sokat mondani, hiszen mindig célirányosan érkezünk a fellépésre, aztán mennünk is kell tovább. Amit viszont eddig láttam az nagyon tetszik és ígérem egyszer bejárom az egészet. A közönség ugyanakkor mindig pazar, így most is csak a legjobbakat tudom mondani róluk.

Béres Szabi: Tavaly a "Rising Star" műsorban láthatott a közönség, mit adott számodra az ottani szereplés és milyen érzés "A Dal 2016" győztesének lenni?

Fehérvári Gábor Alfréd - Freddie: A Rising Star által beléphettem azon az ajtón, amely most lehetővé teszi, hogy azzal foglalkozhassak amit a legjobban szeretek. A Dal megnyerése,pedig az eddigi legnagyobb siker az életemben, szóval nagyon-nagyon örülök neki és izgatottan várom a stockholmi fellépést, ugyanis kíváncsi vagyok, mivel fogok kint szembesülni, milyen lesz részt venni benne. Addig is érkezik az április 26-i "NagySzínPad" ami az Akvárium Klubban lesz Budapesten, azaz a figyelem azért megosztódik, de nyilván itt inkább már csak lélekben, mentálisan tudunk erre felkészülni, hiszen az Eurovíziós Dalfesztivál nem magyar műsor. Mi a dalt visszük és a színpadképet is egyeztettük már a kinti kollégákkal. Összességében egy édes teher ez, ahol a lehető legmagasabb szinten szeretném képviselni Magyarországot a hazámat!

Béres Szabi: Milyen lesz szerinted a dalod fogadtatása?

Fehérvári Gábor Alfréd - Freddie: Egyelőre aminek nagyon örülök, hogy miután nem volt időnk és kapacitásunk sem arra, hogy videoklipet készítsünk a dalhoz, ezért nemzetközi porondon, A Dal döntőjének élő verzióját hallgatják kint, vagyis nem tudják milyen a stúdióverzió, ami úgy gondolom mindenképpen jó, hiszen zsákbamacska nincs. A visszajelzések nagyon pozitívak, bízom magamban, a dalban és abban, hogy egy szép eredményt sikerül elérnünk.

Béres Szabi: Tervek?

Fehérvári Gábor Alfréd - Freddie: Jelenleg rengeteg próbánk van, a NagySzínPad pedig ami egy koncertsorozat és elég sok energiát leköt, de ez így van rendjén. Érkezik egy új dal is amin dolgozunk, ez szintén a NagySzínPad-on lesz bemutatva április 26-án. Késő ősszel pedig jön az album is.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további hangos sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában