Helyi közélet

2016.03.20. 17:11

Páfrány

<em>Elég sok hírrel, képpel találkoztam az elmúlt hetekben, melyek farsangokon készültek, óvodától iskoláig. Nem ettől révedtem a múltba, hanem attól, hogy találkoztam az ovis barátokkal, azért hívom így őket, mert azóta is tart – ezért nem győzöm áldani a sorsot – a kapcsolatunk. De a képek itt azért összekapcsolódtak.</em> <strong>Pásztor Attila jegyzete.</strong>

Elég sok hírrel, képpel találkoztam az elmúlt hetekben, melyek farsangokon készültek, óvodától iskoláig. Nem ettől révedtem a múltba, hanem attól, hogy találkoztam az ovis barátokkal, azért hívom így őket, mert azóta is tart – ezért nem győzöm áldani a sorsot – a kapcsolatunk. De a képek itt azért összekapcsolódtak. Pásztor Attila jegyzete.Általánosban is együtt koptattuk a padot, és egyikükkel nagyon alsó elején – így visszagondolva – a nem túl acélos, illetve közösségdíjra sem esélyes Moha És Páfrány formációnak öltöztünk. Akkoriban ez menő volt a szünidei matinéban, ha nem hézagosak az emlékeim.

Nem kellett túl sok hozzávaló, fehér lepedők, nekem Páfrányként hungarocell orr meg két fehér sapka. Nem meglepő, megelőztek a kalózok, rend­őrök és a kéményseprő is. Nem omlottunk össze, mert volt a végén narancskóla meg süti a szülőktől.

Most a képeket látva a mai korhoz teljes joggal és okkal igazodva mutatta meg magát Batman, Superman, Darth Vader, sőt feltűnt egy-két Transformers is a tündérek és boszorkányok között.

Nekem meg az jutott eszembe, legyenek olyan szerencsések, hogy évtizedek múlva ugyanúgy mosolyogva lássák önmagukat, mint én az azóta már felnőtt Mohát és Páfrányt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában