Helyi közélet

2016.03.24. 14:01

Interjú: GoldSound

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból GoldSound volt, aki mesélt miskolci élményekről és friss zenei megjelenéseiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból GoldSound volt, aki mesélt miskolci élményekről és friss zenei megjelenéseiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen volt ismét Miskolcon játszani?

GoldSound: Minden eddigi fellépésemről, ami Miskolcon volt fantasztikus és nagyon pozitív élményekkel távoztam, ez pedig idén sem változott. Igaz most egy másik rendezvény miatt a megszokottnál korábban kellett zenélnem, de így is minden elismerést megérdemel a Rockwell club közönsége, akik nagyon energikusak voltak végig

a szettem alatt.

Béres Szabi: Picit mesélj, hogyan teltek az elmúlt hónapok?

GoldSound: Már két éve, hogy rezidense vagyok a Coronitának, azelőtt pedig leginkább a Coro Cafeban találkozhattak velem az emberek. A tavaly nyári (Coronita Tábor) party strand óta eléggé felpörögtek az események. Jelenleg a Coronita Commando nevű rendezvényünk az, amivel leginkább járjuk az országot és próbáljuk elvinni az eredeti Coronita hangulatot hétről-hétre hazánk más és más klubjába egy-egy felejthetetlen éjszakára, hogy bármelyik partizó érezhesse a Coro-család hamisítatlan atmoszféráját. Ezeken az estéken a Coronita Commando legendás lemezlovasai a legnagyobb és leghúzósabb coro-zenékkel gondoskodnak arról, hogy a tánc és a buli igazán forró legyen. Hazánkon kívül rendszeresen járunk Londonba és Svájcba is a sorozattal. (Dj-k: Andrewboy, Manic N, Deep Junior, Stick, Miamisoul, Steve Judge, Goldsound.) Ezenkívül új party-sorozatunk Minimal Madness névre hallgat, ami ugyancsak ahogyan a coronita commando, járja az országot. Itt többek között a Coro-s dj-ken kívül Szecsei Attila, Purebeat és a fiatal feltörekvő dj Zareh Kan is velünk van.

Béres Szabi: Zenei fronton mi várható?

GoldSound: Amit kiemelnék, az a Zareh Kan-al közös " Everything You Ever Know" c. dalunk, amely nóta a tavalyi év leghíresebb minimal kiadójánál a Hungry Koala Records-nál jelent meg, valamint a Coro Records-nál "Andrewboy feat Timea Szegedi - No more silence" zenéjére készítettünk FMX-el egy fantasztikus remixet. Tervben Szecsei-vel és Jackwell-el is közös koprodukció.

Béres Szabi: Jövő?

GoldSound: Mennek tovább a megszokott sorozatok, így remélhetőleg az ország minden szegletébe el tudjuk vinni azt az érzést, amit mi képviselünk a zenénk által. Nyáron sok szabadtéri megmozdulás is várható, minden pedig bővebben a Facebook oldalamon elérhető.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában