Helyi közélet

2016.03.23. 21:15

Gyerekeknek gyűjtenek a Lady Lions Club tagjai

Miskolc - Élen járnak közösségeik és a rászorulók segítésében.

Miskolc - Élen járnak közösségeik és a rászorulók segítésében.

Csepregi Éva lesz a sztárvendége a miskolci Lady Lions Club jótékonysági estjének. A bált április 2-án este 7 órától rendezik meg a Zenepalotában Miskolcon. A részvételi díj 10 ezer forint, a bál és a tombola bevételét a vak és gyengénlátó gyermekek gyermeknapi rendezvényére ajánlják fel.

Vincze Anikó, a klub elnöke elmondta, az est folyamán fellép a Twist Olivér gyermekkórus, lesz társastánc-bemutató, a bál műsorvezetője Veres László lesz, aki később a zenét is szolgáltatja. Aki szeretne részt venni az eseményen, az az [email protected] e-mail címen vagy a 70/335-0101-es telefonszámon jelezheti március 25-ig.

Segíteni másokon

Az Első Miskolci Lady Lions Club célja a karitatív, közösségsegítő programok szervezése Miskolcon és környékén, valamint segíteni másokon, ezáltal kicsit jobbá tenni a világot – fogalmazott Vincze Anikó. Elmondta azt is, a mozgalom olyan önkénteseket fog össze, akik élen járnak közösségeik és a rászorulók segítésében, hatékonyan tudják a jószolgálati célok elérése érdekében felhasználni a kapcsolataikat.

„A munkánk legnagyobb jutalma a rászorulók mosolya és az a pénzre nem váltható tőke, amit jószolgálati munkánk során tapasztaltunk” – hangsúlyozta az elnök.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában