Helyi közélet

2016.02.26. 17:56

Ön elégedett? Keresse velünk a helyét a világban

Miskolc - Az Észak-Magyarország olvasóinak egy újabb önfejlesztő rendezvény lehetőségét kínáljuk – ezúttal a hölgyek részvételére számítunk.

Miskolc - Az Észak-Magyarország olvasóinak egy újabb önfejlesztő rendezvény lehetőségét kínáljuk – ezúttal a hölgyek részvételére számítunk.

Gallai Judit életmód-tanácsadó, coach:

– Mindenkinek érdemes megkérdeznie magát ilyen tájban: Elégedett vagyok? Szeretnék-e többet kihozni az előttem álló hónapokból? Sokszor vagyunk túlhajszoltak, bedarálnak minket a mindennapok. A mókuskerék, melybe kerülünk óriási terhet ró ránk. Megfelelünk, elvárásokat teljesítünk, s közben a legfontosabbról feledkezünk meg – önmagunkról. Jön a tavasz – itt az ideje felkészülnünk a napfényes napokra, pont úgy, ahogy a természet is megújul. A nyolcalkalmas csoportos coaching foglalkozások keretében megvizsgáljuk az elakadásokat, a férfi–női szerepeket, a családi kapcsolatokat, szó lesz az önbizalomról, a társfüggőségről és az élet számtalan területén betöltött szerepeinkről. Tesszük ezt úgy, hogy megfelelő motivációt, inspirációt kapjanak a résztvevők olyan beszélgetések, tevékenységek során, melyek megmozgatják a kreativitásukat, és segítségükre vannak a mindennapok harmonikus megélésében.

Most lehet csatlakozni és megismerni egy olyan csapatot, ahol lehetőség nyílik új barátságokat kötni, s olyan beszélgetésekben részt venni, melyek pozitív élményekkel töltenek fel. Hasznos ötletek kaphatunk emellett olyan programokról és lehetőségekről, melyek könnyebbé teszik a szürke hétköznapok világát. Kiket várok? Aki keresi helyét a világban, szürkének látja a hétköznapokat, úgy érzi, bedarálják a mindennapok, szívesen beszélgetne hozzá hasonló problémákkal küzdő nőkkel, férfiakkal, munkahelyi kapcsolatait instabilnak érzi, konfliktusai vannak önmagával és környezetével, vagy egész egyszerűen egy jó hangulatú coaching foglalkozássorozat keretében szeretné megvitatni gondolatait és érzéseit a fenti témákban.

ÉM


Hasznos infók

Az első foglalkozás időpontja: 2016. március 5-e, szombat 15.30–18.30.

Helyszín: Észak-Magyarország szerkesztősége Miskolc, Zsolcai kapu 3., 1. em.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött az időpont megjelölésével; jelentkezés és további információ [email protected] vagy www.experiencethepresent.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában