Helyi közélet

2016.02.16. 18:39

Nem értik

<em>A pedagógusok írtak egy levelet, hogy nem mennek jól a dolgok az iskolában. Az illetékesek nem válaszoltak. A pedagógusok elhatározták, a levelet elküldik a sajtónak. Lett nagy visszhangja</em>. <strong>Hegyi Erika jegyzete</strong>.

A pedagógusok írtak egy levelet, hogy nem mennek jól a dolgok az iskolában. Az illetékesek nem válaszoltak. A pedagógusok elhatározták, a levelet elküldik a sajtónak. Lett nagy visszhangja. Hegyi Erika jegyzete.

Az illetékesek válaszoltak, megírták, hogy a pedagógusok sok-sok béremelést kaptak. A pedagógusok elmondták, hogy nem béremelést kérnek, hanem tanítani szeretnének, de nem tudnak, annyi már a baj az iskolákban. Az illetékesek megírták, hogy a pedagógusok sok-sok béremelést kaptak. A pedagógusok elhatározták, hogy tüntetnek.

És tüntettek. Az illetékesek azt mondták, nem értik, hiszen a pedagógusok sok-sok béremelést kaptak, de legyen köznevelési kerekasztal. Lett kerekasztal. Tárgyaltak és tárgyaltak. Kerekasztal mellett és másik asztalnál is. A pedagógusok azt mondták, az illetékesek nem akarnak igazi változásokat, ezért tüntetnek. Az illetékesek közül néhányan még mindig azt emlegetik, hogy nem értik, hiszen a pedagógusok sok-sok béremelést kaptak. A pedagógusok szombaton újra tüntettek. Az illetékesek nem értik, szerintük tárgyalni kell. Két hét múlva tárgyalnak, igaz, a pedagógus-szakszervezetek nélkül. Mert a pedagógusok igazi változásokat akarnak.

És az illetékesek?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában