Helyi közélet

2016.01.18. 08:15

Pofozkodott a miskolci gyorsétteremben, közérdekű munkát kaphat érte

Miskolc - Túl hosszúnak találta a sort a vádlott nő, ezért beállt egy férfi elé, akit aztán meg is ütött.

Miskolc - Túl hosszúnak találta a sort a vádlott nő, ezért beállt egy férfi elé, akit aztán meg is ütött.

Még tavaly szeptemberben történt, hogy egy 20 éves nő és élettársa egy miskolci bevásárlóközpont frissen nyílt gyorséttermében akart ebédelni. Mivel az újonnan nyitott üzlet iránti érdeklődés miatt pultnál nagyon hosszú sor állt, a nő előre furakodott és beállt egy férfi elé a sor legelejére. A férfi ezt sérelmezte és rászólt a vádlottra, hogy menjen a sor végére.

A nő és élettársa hangosan szidalmazni kezdte a sértett férfit, akinek többen is a védelmére keltek a sorból. A nő egyre jobban felmérgesedett majd egy alkalommal arcon ütötte a férfit. Viselkedése a zsúfolt helyen összetorlódott emberekben megbotránkozást és riadalmat keltett.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat és a nő másik folyamatban lévő garázda cselekménye miatt indult eljárás egyesítése mellett közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában