Helyi közélet

2015.12.18. 12:32

Talált bankkártyával vásárolt be Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy Tiszaújvárosban talált bankkártya „pay pass” alkalmazásával telefont és élelmiszert vásárolt más kontójára.

Tiszaújváros - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy Tiszaújvárosban talált bankkártya „pay pass” alkalmazásával telefont és élelmiszert vásárolt más kontójára.Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Zs. Attila 48 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. október 27-én Tiszaújvárosban talált egy bankkártyát, majd annak „pay pass” alkalmazásával mobiltelefont , dohányárut, ruhát, karórát, húst vásárolt a fizetőeszköz jogos tulajdonosának számlájára.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2015. december 17-én vádemelési javaslattal lezárta és az iratokat megküldte az illetékes járási ügyészségre.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában