Helyi közélet

2015.12.18. 17:17

Születésnapos zenekar: a 30Y Miskolcon

Miskolc - 30Y koncert lesz a miskolci Helynekem klubban.

Miskolc - 30Y koncert lesz a miskolci Helynekem klubban.

A 30Y zenekar ad koncertet Miskolcon, a Helynekem klubban december 27-én, vasárnap. A kapunyitás 20 órakor lesz. A koncert után after party hajnalig!

15 évesek

A 30Y zenekar idén 15 éves. 7 sorlemez, több mint 100 dal és legalább 1000 koncert áll mögöttük. A zenekar első válogatás­lemeze épp a napokban jelent meg 30Y BEST OF címmel, a 15 év emblematikus dalaival.

A zenei időutazás végállomása 2015, a 30Y próbaterme, hiszen az album egy eddig meg nem jelent próbaterem sessiont is tartalmaz. A két ünnep között mindössze 3 koncertet adnak: egy rendhagyó kocsmakoncertet a Müpában, egy hagyományos évzárót Pécsett és egyet december 27-én Miskolcon, a Helynekem klubban.

„a 30Y pécsi, a buszjárat, amiről a nevét kölcsönözte szombathelyi, de már pécsen is van ilyen. a 30-as buszjárat módosított útvonalán jár. nem érdemes bliccelni. a beck­ek tesók, a papa meg az ádi zenészek, de lehetne fordítva is. senki se kalauz. mindegyik ugyanabban hisz. az életnek előre. háttal a halálnak.”

ÉM


Bővebb információk

  • 30Y BEST OF lemez: www.30y.hu
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában