Helyi közélet

2015.12.07. 13:05

Jobbik: Magyarázkodás helyett tettekkel védje meg a kormány a magyar termőföldet

Miskolc - „A külföldiek is jelentős földterületekhez juthatnak hazánkban annak ellenére, hogy a kormánypártok folyamatosan arról beszéltek, megvédik a magyar földet a külföldiektől”, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Hegedűs Edgár, a Jobbik választókerületi elnöke.

Miskolc - „A külföldiek is jelentős földterületekhez juthatnak hazánkban annak ellenére, hogy a kormánypártok folyamatosan arról beszéltek, megvédik a magyar földet a külföldiektől”, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Hegedűs Edgár, a Jobbik választókerületi elnöke. Hozzáfűzte: a nemrég módosított földforgalmi törvény nem csak a magyar, de valamennyi uniós tagállam polgára számára lehetővé teszi a földvásárlást, ami a Jobbik szerint elfogadhatatlan. Szerinte azzal, hogy a több mint két hét alatt máris külföldiek vehettek magyar termőföldet, bebizonyosodott, hogy a Fidesz-féle földprivatizáció megbukott. A Jobbik politikusa úgy látja, Mengyi Roland, a térség fideszes országgyűlési képviselője emiatt minimum magyarázattal tartozik a választóknak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában