Helyi közélet

2015.12.17. 10:38

Interjú: James Cole

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Badgirls oszlopos tagja James Cole volt, aki mesélt többek között az idei évről, és jövőbeli terveikről is az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Badgirls oszlopos tagja James Cole volt, aki mesélt többek között az idei évről, és jövőbeli terveikről is az olvasóknak.

Szabi: Összefoglalva milyen volt az idei év,és hogyan fog telni a hátralevő néhány hét?

James Cole: Az első félévben a New DTD-ben Kiskunhalason megünnepeltük a 15. születésnapunkat, és rengeteg komoly előadót tudtunk bemutatni. Mellette Budapest prémium klubját a CinemaHall/Kasino-t emelném ki, a Debut Teammel közösen a Cinematiné nevű nappali bulikat 3 külföldi sztárfellépővel, de nyilván a havi rendszerességű Kecskeméti rezidenciánk is feltöltött minket, ahogy a hétvégi turné fellépések is. A nyár a fesztiválokról szólt. A Balaton Sound-on, a B.My.Lake-en, a Sziget-en is felléptünk, mellette a saját fesztiváljaink is rekord létszámot produkáltak a KTN Feszt Csongrádon és a Bajai Halfőző Fesztivál is... Szóval a 15. szülinapi évünket nagyon megünnepeltük:)! A következő hetek a karácsonyi bulik előkészületeiről szólnak. Dec 26-án Szegeden egy különleges helyszínen brutális látvány hang és fény technikával látjuk vendégül Luigi Madonnát és Lucát az Audioflyból, 25-én pedig Tommyboy-val Kecskeméten classic-olunk.

Szabi: Mi újság a Badgirls háza táján?

James Cole: Fontos változás volt az életünkben, hogy a legendás Keceli Korona után a másik általunk üzemeltetett klubtól a Kiskunhalasi DTD-től is elköszöntünk az ősszel. Helyette Szegedre költöztettük a prémium bulijainkat ahol korábban is voltak rendszeres klubestjeink. Egy alkalmi rendezvényhelyszínen építünk fel egy vidéken nem látott komoly minőségi komplexumot félig a fesztiválokra, félig a klubestekre jellemző atmoszférával, komoly külhoni vendégekkel.

Szabi: Zenei fronton várható-e újdonság?

James Cole: Nálunk ez a nagy újdonság! 15 év után végre a produceri dolgaink is lassan megindulnak, és vele a saját kiadónk az Alliwantmusic. A promo már megvan, a megjelenés januárban várható.

Szabi: Tervek?

James Cole: Jövőre új klubot indítunk Kecskeméten, a Szegedi különleges partisorozatunkat folytatjuk, Budapesten is rendszeresebben visszük majd a Badgirls klubesteket, indul ugye a saját kiadó és produceri munkánk. Nyáron a fesztiváljainkban lesz újabb komoly fejlesztés, a kisebb klubokban való turnék mellett, ahogy azt tőlünk már megszokhatta mindenki, nagyon sok területen szeretnénk továbbra is maradandót alkotni...

Szabi: Köszönöm Jani,további sikereket!

James Cole: Köszönjük az érdeklődést Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában