Helyi közélet

2015.12.15. 15:31

Interjú: Gregory S

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Gregory S volt, aki mesélt Ibizai élményeiről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Gregory S volt, aki mesélt Ibizai élményeiről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Szabi: Összefoglalva, milyen volt az idei éved és mi várható még idén?

Gregory S: Mindenfajta túlzás nélkül állíthatom, hogy ez egy rendkívüli év volt számomra. Közel 3 hónapot töltöttem Ibizán, rengeteg nagyon jó buliban játszottam itthon és külföldön egyaránt, és számos friss, Peter Maktoval közösen készített zene is napvilágot látott, melyek közül a legutóbbi „Masat” c. track több héten keresztül jelen volt a szakmai etalonnak számító beatport tech-house top 100-as listáján. És hogy mi várható? Egy izgalmas karácsonyi buli párosítás (december 25. Dunaújváros, december 26. Veszprém), majd pedig egy nagyszabású évzárás a siófoki Flörtben. Zenei téren pedig a neves orosz Highway Records-nál fog kijönni egy szuper kislemez „Aliga” címen, melyre két legendás producer készített remixet (Echonomist, és BarBQ)

Szabi: 2015-ben hazánkat, magyar burn Residency győztesként képviselted Ibizán. Milyen volt a verseny, és mit adott számodra a fehér sziget?

Gregory S: Nehéz szavakat találnom arra, hogy kifejezzem mennyire csodálatos volt a verseny és a Szigeten töltött idő egyaránt. A verseny során rendkívül sok új dolgot tanultam és tapasztaltam meg a klub világ és ezen belül az e-zene globális jelenlétéről. Rengeteg ikonikus alakkal találkoztam, kezdve Carl Cox-tól, Dubfire-en át egészen Nick Curlyig. És számos legendás klubban is játszottam, mint pl. a Space, a Sankeys, vagy éppen a világ legnagyobb klubja a Privilege. Ezen túl pedig megélni azt, hogy a világ legnagyobb dj versenyén több ezer jelentkező közül meg tudtam csípni a 3 rezidensi, vagyis győztesi pozíció egyikét egyszerűen elmondhatatlan érzéseket kelt bennem.

Szabi: Zenei fronton várható újdonság?

Gregory S: Idén, ahogy már említettem egy friss megjelenés érkezik az év végén a neves Highway Recordson. Ezen kívül a továbbiak már átcsúsznak a következő évre, például mindjárt az év elején befut egy jó kis EP a görög Communicá kiadón „Evil Trap” címmel. A folytatásban pedig jönnek majd a további újdonságok, melyek már készülnek a stúdióban.

Szabi: Mi újság a Truesounds háza táján?

Gregory S: Kijelenthetem, hogy egy izgalmas és jó évet tudhat maga mögött a csapat is. Mostanra már egyértelművé vált, hogy jó döntés volt a fiatal tehetség, Davko integrálása a teambe. Számos nagyszerű bulin vagyunk túl, példának említve a legutóbbi Corvintetős bulinkat, melyre az Innervisions kiadó művészét, Sandrinot invitáltuk meg. A bulikon túl szerencsére a kiadó táján is csupa jó dologról számolhatok be. Az idei évben egyfajta szint lépésként már komoly nemzetközi elismertséggel rendelkező producerek zenéit is ki tudtuk adni, mint pl. a progresszív hangzás egyik neves képviselője Cid Inc, vagy éppen a Berlinben élő kanadai Stfan Z darabjait. A 2016-os tervek is kezdenek már körvonalazódni. Jó pár érdekes előadó fog érkezni az estjeinkre és a kiadónkra egyaránt.

Szabi: Tervek?

Gregory S: Fókuszált energiákkal fogok beleugrani minden olyan tevékenységbe, ami az idei sikereket is megteremtette, és mind kevesebbet szeretnék foglalkozni azokkal a tényezőkkel, amelyek ebben hátráltatnak.

Szabi: Köszönöm Geri, további sikereket!

Gregory S: Köszönöm Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában