Helyi közélet

2015.12.21. 12:30

Interjú: Andy State

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal egri lemezlovas D.Y.L.A.N aka Andy State volt, aki mesélt a kezdetekről, és terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal egri lemezlovas D.Y.L.A.N aka Andy State volt, aki mesélt a kezdetekről, és terveiről is az olvasóknak.

Szabi: Mikor és hogyan kerültél közel a lemezlovas szakmához?

Andy State: Mindig is érdekelt a zene, főleg az elektronikus irányzatok. 15 éves lehettem, mikor a házibuli / suli-disco korszak után belecsöppentem az egri éjszakai életbe, az akkori Broadway Palace gyakorló technikusaként. Azonnal beleszerettem a bakelit lemezekbe, és az akkori rezidenseknek köszönhetően megtanulhattam az alapokat. Idővel egyre több lehetőséget kaptam közönség előtt játszani, míg végül a Kisterem rezidense és üzemeltetője lettem.

Szabi: Mint dj, milyen műfaj áll hozzád közel?

Andy State: Ami igazán közel áll hozzám az a Tech-House és a Techno, egyébként a House bármely műfaja... :)

Szabi: Mit lehet tudnunk a Drastic Night esetekről?

Andy State: A Drastic Night sorozatot Peat Noise barátommal indítottuk 7-8 évvel ezelőtt, és bár a Kisteremből indult, pár éven belül sikerült az ország legnívósabb helyeire eljutnunk, emellett a Budapesti Coro Café-ban állandó rezidenciát kaptunk. Sajnos az utóbbi időkben mind a Peti, valamint az én elfoglaltságaim miatt, kissé háttérbe szorult a project, de későbbiekben tervbe van véve egy több állomásos sorozat, hazai és külföldi producerek közreműködésével.

Szabi: Zenei fronton várható-e a jövőben megjelenés?

Andy State: Ezen a téren mindeddig sajnos passzív voltam, nincs 1 éve hogy belevetettem magam a zeneszerkesztés rejtelmeibe, de jövő ilyenkorra szeretném az első önálló albumot összerakni .

Szabi: Tervek?

Andy State: Jelenleg mint üzletvezető és rendezvényszervező tevékenykedem, ami a távlati terveket illeti, a világhatalom átvétele, egy zászló alatt egyesül minden...:) Viccet félretéve jövőre is munka és munka teljes erőbedobással.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Andy State: Köszönöm Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában