Helyi közélet

2015.12.18. 08:57

Drót: pianisták versenyeznek

Miskolc - Piano Péntek címmel indított útjára egy sorozatot a miskolci City Hotel Drót Bisztrója, az Észak-Magyarországgal közösen pedig tehetségkutató verseny indult erre alapozva, fiatal, ambiciózus pianistákat keresünk.

Miskolc - Piano Péntek címmel indított útjára egy sorozatot a miskolci City Hotel Drót Bisztrója, az Észak-Magyarországgal közösen pedig tehetségkutató verseny indult erre alapozva, fiatal, ambiciózus pianistákat keresünk. December 18-án, pénteken este 6 órától az összes jelentkező megmutathatja, mit tud. A közönség helyben szavaz és dönt a helyezésekről. A 3. helyezett ajándékcsomagot, a 2. helyezett vacsorautalványt kap. A fődíj: a győztes 2016. január és május között 12 alkalommal léphet fel díjazás ellenében a Piano Péntek programban a műsor állandó művészeként. Minden jelentkezőt egy féléves digitális Észak-előfize­téssel és egy ajándékcsomaggal jutalmaz az Észak-Magyar­ország.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában