Helyi közélet

2015.12.07. 14:40

Bronzvasárnap, ötletes ajándékok keresésével Miskolcon

Miskolc - Akinek pénze volt és kedve is, bronzvasárnap már elkezdhette a karácsonyi ajándékok beszerzését.

Miskolc - Akinek pénze volt és kedve is, bronzvasárnap már elkezdhette a karácsonyi ajándékok beszerzését.

Mi a Szent István téren, a karácsonyi vásárba látogattunk el, hogy megtudjuk, ki hogy áll az ünnepi készülődéssel. Ágnes, aki kérte, teljes nevét ne írjuk meg, azt mondta, egyelőre csak nézelődik.

– Nyolc családtagnak vásárolok az idén, mindenkinek olyan ajándékot, aminek tudom, hogy örülne. A praktikusabb dolgokat és játékokat áruházban szoktam beszerezni, de ha valamilyen ötletes tárgyra van szükségem, akkor azt itt veszem meg, a kézműves vásárban – jegyzi meg Ágnes.

Egy házaspár épp mikulásokat vásárol. Megtudjuk, ez még nem a karácsonyi vásárlás, hanem a munkahelyi Mikulás meglepetése lesz, mert náluk ez így szokás.

De már gondolnak a karácsonyra is. A feleség, Győriné Prihoda Magdi elmeséli, hogy amikor még a lányaik kisebbek voltak, nagyon örültek a meglepetéseknek, de ma már inkább annak örülnek, amit ők néznek ki maguknak.

Úgyhogy ebben az évben is a lányok mondják majd meg, mit szeretnének. A többi családtagnak meglepetéssel szeretnének kedveskedni.

ÉM-HE ​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában