Helyi közélet

2015.12.15. 08:41

Bokszzsáknak (is) használta cellatársát a miskolci börtönben

Miskolc - Csicskáztatta rabtársát, majd úgy megütötte, hogy leszakadt a lépe.

Miskolc - Csicskáztatta rabtársát, majd úgy megütötte, hogy leszakadt a lépe.A Miskolci Törvényszék „életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt” indított büntetőeljárást, amelynek első tárgyalása szerdán lesz.

A vádirat szerint a vádlott férfi a miskolci börtönben zárkatársával rendszeresen agresszívan viselkedett, kötekedett vele, megpofozta, arra kényszerítette, hogy mosson, mosogasson, takarítson, vécét pucoljon, ágyazzon.

Előfordult olyan eset is, amikor a vádlott arra kényszerítette a sértettet, hogy borotvakrémmel megkent kenyeret egyen, valamint borotvakrémes vizet igyon. A vádlott tricepszének edzéséhez a sértettet úgynevezett „élő súlyként” használta. A vádlott, amikor a sértett nem engedelmeskedett neki, dühében ököllel 8–10 alkalommal gyomron ütötte úgy, mintha bokszzsákot ütött volna. Az ütések miatt a sértett lépe leszakadt.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában