Helyi közélet

2015.11.18. 08:46

TOP 100: ki kapja az idei díjat?

Miskolc - Szerdán mutatja be az Észak-Magyarország a legeredményesebb megyei vállalkozásokat rangsoroló magazinját.

Miskolc - Szerdán mutatja be az Észak-Magyarország a legeredményesebb megyei vállalkozásokat rangsoroló magazinját.Tizenhat éve jelent meg az Észak-Magyarországban az első, megyei cégeket listába szedő TOP 100, s az eltelt idő alatt rengeteg változáson ment keresztül a kiadvány. Mind megjelenését, mind beltartalmát, mind pedig az összeállítás módját illetően fontos döntések születtek az elmúlt években, egy valami azonban változatlan: a listán (pontosabban a három listán) szereplő megyei székhelyű vállalkozások teljesítményére méltán lehetünk büszkék.

Ugyancsak méltán lehetünk büszkék azokra a cégvezetőkre, cégtulajdonosokra és menedzserekre, akiknek munkáját évek óta kiemelkedő eredmények kísérik. Éppen ezért alapította meg öt évvel ezelőtt az Észak-Magyarország a TOP 100 Gazdasági Díjat, amellyel mindezt szeretné elismerni.

Hogy ki veheti át idén a díjat, illetve mely vállalkozások alkotják aktuálisan megyénk gazdasági elitjét, az szerda délután kiderül. Ekkor mutatják be ugyanis az idei TOP 100 kiadványt, amelynek elkészítését a NAV regionális és megyei igazgatósága, valamint a megyei kereskedelmi és iparkamara munkatársai is segítették.

ÉM


Miskolc - 2014-ben Ötödször adták át az Észak-Magyarország TOP 100 Gazdasági Díját, ezúttal Kiss László, a KISS CÉGCSOPORT főtulajdonosa vehette át. tovább »

Borsod-Abaúj-Zemplén - Tízből négy társaság szerepel ma is a legszűkebb élmezőnyben. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában